Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik indexet vegyem? Sötétít...

Melyik indexet vegyem? Sötétített vagy átlátszó verzió?

Figyelt kérdés

Két index típust találtam ami a burkolatban rejlik.

Az egyik sötétített burkolat.

A másik pedig olyan mint az ablak üveg, teljesen átlátszó.

Motorra tervezem rakni.

Melyik típust vegyem ami nappal is szépen világít? A fő szempont az hogy nappal is érzékeljék a többi közlekedők az irányjelzést.

Nekem a sötétített verziót javasolták, mondván hogy az fényes nappal is szépen villog, jobban érzékelik a közlekedésben részt vevők.

Köszönöm a válaszokat!

Minden építő jellegű kritikát meghallgatom!

#motor #világos #sötét #index #LED #Éjszaka, nappal
2023. jan. 10. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:

sötétítettből is van gyengébb meg erősebb, ha jobb minőségüt veszel akkor az is jól látszik meg az átlátszó is

olyat vegyél ami jobbban illik a motorhoz

2023. jan. 10. 00:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Itt most nem az esztétikára irányuld a kérdésem. Akkor a sötétített verzió jobb ezek szerint
2023. jan. 10. 00:46
 3/7 anonim ***** válasza:
nem mind jobb, vannak gyengék és erősek is
2023. jan. 10. 03:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Az amit kinéztem az konkrétan 10 wattosnak felelne meg ha rendes izzos lenne. De ez ledes index amit kinéztem. Esztétikailag is jól néz ki, sötétített burkolat. Az jobban világít nappal? Van belőle átlátszó is.
2023. jan. 10. 03:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Azon filozofiálok melyiket vegyem meg, melyik viágitana jobban? Mindegyik ugyanaz,csak a burkolata más. Egyik sima, a másik sötétített. Ez pedig sokat dob azon mennyire világít jól nappal. Csak nem tudom melyik.
2023. jan. 10. 03:45
 6/7 anonim ***** válasza:

10w-ot gyengéllem, indexben az égő 21w-os, olyan ledet vegyél ami annak megfelel

egyébként a sötét burkolat elvesz a fényerőből

2023. jan. 10. 04:11
 7/7 A kérdező kommentje:
A gyári is 10 watt vol
2023. jan. 10. 04:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!