Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egerben a közlekedés évről...

Egerben a közlekedés évről évre rosszabb?

Figyelt kérdés
Eléggé be szokott dugulni a város, meg sok a kamion is.

2023. máj. 16. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
igen, kocsival kell menni. Nekem 21 millos kocsim van.
2023. máj. 16. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak Egerben.

Rohamosan nő az autók száma, az infrastruktúra nem tudja tartani a lépést.

2023. máj. 16. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 2. hozzászólóval. Magyarországon nagyon durván elburjánzott a közúti forgalom. Az utóbbi tíz évben korábban jól járható utakon is kamion konvojban lehet már csak többnyire haladni. Vidéki városokban már hétvégén is alig lehet mozogni. Akkora városban lakok, hogy gyalog 20 perc alatt átérek rajta, de ha hazafelé megállnék kocsival vásárolni, akkor úgy kell parkolóhelyet vadászni a környéken. Sírnak, hogy drága a benzin, de budira is kocsival járnak az emberek.

Néhány külföldi utam alapján a szomszédos országokban nem ennyire gáz a helyzet. Osztrákoknál például nagyon szerettem vezetni. Nem csak kisebb volt a forgalom, de szinte mindenki a megengedett sebességgel közlekedett, így nem kellett kerülgetni senkit, és engem sem előzgettek 180-nal a fontos emberek drága autókban vagy céges Skodákban.

2023. máj. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!