S80-as vonat vagy a s60-as vonat a rosszabb?
Figyelt kérdés
Üdvözletem
Mivel úgy alakulhat az életem hogy eme két vonat az ami el tud juttatni a munkahelyemre meg kell kérdeznem meyik a rosszabb melyik van tele több rossz arcal esetleg romával...
Bocs nem jártam még arra és nem tudom :D
2021. márc. 26. 03:47
3/5 anonim válasza:
Egyiken sincs több rossz arc, mindkettő egy-egy forgalmas vonalon közlekedő személyvonat, reggel mindkettő 20 percenként jár befelé, napközben 30 perc, hétvégén 1 óra.
Ha a 17-ben laksz, válaszd azt, amelyik közelebb van, mert egyiken sincs különösebb gond, maximum ha borul az egyik vonal, még mindig ott a másik: ezt figyeld a MÁV appban.
Ha pedig Rákoson vagy Kőbánya felsőn szállnál fel, azzal menj, amelyik előbb érkezik.
4/5 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezekkel a jàratokkal, használd bátran.
5/5 A kérdező kommentje:
Kőbánya felsőre kell menni
2021. márc. 26. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!