Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes nyomkövetőt rakni az...

Érdemes nyomkövetőt rakni az autóba?

Figyelt kérdés
Lopás ellen lehet hasznos vagy úgyis figyelnek erre a tolvajok?

2023. máj. 10. 18:07
 1/8 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Nekem a cascoban benne van.

Bringámra szereltem, ellopták, nyomkövetőt pár perc után széttörték, nem lett meg.

Én hülye meg nem kötöttem rá lopásbiztosítást.

Egy jobbfajta nyomkövető árából egy minimum évig tudsz casco-t fizetni, és az minden ellen is véd

2023. máj. 10. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen kétesebb helyeken berakom a kocsiba a másra nem használt 8 éves telefonom, amin fut az általam összedobott kis program, ami annyit csinál, hogy 20 méternél nagyobb GPS elmozdulásnál küldd egy riasztást nekem és onnantól kezdve online le tudom kérdezni a helyzetét. Van benne egy SIM, rajta egy előre fizetős 1 GB-os net.
2023. máj. 10. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban már sok jó dolog létezik! De valószínű, hogy az egyik legjobb megoldást a második válaszoló megírta!
2023. máj. 11. 07:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szex is jó.
2023. máj. 11. 07:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Az autómban gyárilag volt ilyen. Nekem megnyugtató volt, hogy mindig tudom hol a kocsi. Pl egy időben 1 km-re tudtam csak garázst bérelni a lakásomtól. Jó volt tudni, hogy megvan, akkor is ha éjjel lekérdeztem. Azt is láttam, hogy pl szervizben mikor, merre viszik próbaútra. Az indítást is lehetett távolról alkalmazással blokkolni. Ha megszólalt a riasztó, arról is jött értesítés.

Első évben ingyenes volt a szolgáltatás. Második évben simán fizettem érte, nem volt kérdés. Nekem ez megért éves szinten néhány tízezer forintot. Harmadik évtől jogi huzavonák és a gyártó részéről tulajdonosváltás miatt megszüntették az egészet, amit a mai napig sajnálok. Szerintem nem volt haszontalan dolog. Ilyen utólagos barkácsolásnak, mobiltelefonos trükközések (macerás mindig tölteni, pénzt rakni a kártyára, mobilnetet fizetni rá, stb..) nem vagyok híve, nagyon szükségmegoldásnak tartom.

2023. máj. 11. 09:24
 6/8 nemaRendőrség ***** válasza:

@5

Cristo beat esetleg? Az tudja amit leírtál

2023. máj. 11. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

@2: "Én ilyen kétesebb helyeken berakom a kocsiba a másra nem használt 8 éves telefonom,"

Jol ertem, hogy egy regi telot utangyartott akksival folyamatosan tolteni hagysz az autoban? What could go wrong?? 🤔

2023. máj. 16. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

7.

Nem jól érted. Az akksi még az eredeti, fel van töltve, a teló ki van kapcsolva, amikor kell, bekapcsolom, automatikusan elindul a program, elhelyezem a rejtekhelyre és még akkor is menne így 1 napot, ha töltés nélkül küldi a helyzetét.

2023. máj. 16. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!