Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valakinek 80 ezer ft a...

Ha valakinek 80 ezer ft a nyugdíja, és megbüntették 30 ezerre, mert olyan utcában állt meg, ahol nem lehet, akkor a rossz szociális helyzetre lehet hivatkozni, fellebbezni?

Figyelt kérdés

apám nyugger, 80 rúgó neki havonta, amiből épp hogy nem hal éhen.

ma megállt egy utcában, ahol nem lehetett volna, de ez tök kis táblán volt feltüntetve, h. nem lehet oztt parkolni én sem vettem észre, pedig jó a szemem.

én kiszálltam a kocsiból, hogy bemenjek a könyvtárba, ahogy kiszálltam, jött a rendőr, és megbüntette.

most elviszi ez a nyugdíjának közel a felét.

ilyenkor nem lehet a rossz anyagi helyzetet igazolandó papírt beadni, hogy csökkentsék vagy engedjék el a büntetést?? korábban sosem büntették meg.

nyilván nem állt volna ott meg, ha tudjuk h. nem lehet.

rajta kívül másokat is megbüntettek.

2023. máj. 9. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#2 súlyos tévedés, ez a vezető felelőssége.
2023. máj. 9. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 akkor olvasd el azt a szart amit kaptatok és hívd fel az illetékest, már ha nem troll vagy.
2023. máj. 9. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
10.000 ft a büntetés tilosban parkolásért. Találj ki máskor egy jobb sztorit.
2023. máj. 9. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Újabb kamu kérdés! 80 ezerből hogyan tart fenn autót? Meg azért szégyelhetnéd magad kérdező, hogy a saját apádat lenyuggerezed.
2023. máj. 9. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább adjátok le a jogsit mindketten, autót meg el kell adni, ennyi pénzből úgyse lehet fenntartani.
2023. máj. 10. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!