Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ráköltenél egy 2007-es 3-as...

Ráköltenél egy 2007-es 3-as BMW-re kb 2,5 millió forintot?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, hogy az egyébként hibátlanul működő autóm gazdasági totálkáros kb.

266 ezer km van benne, így ugyan nincs hangja a vezérlésnek még, de már nyilván cserélni kell. Akkor már a kuplung is teljes csere a kettőstömegűvel, valamint a csapágyak, tömítések, stb. A futómű is felújítás érett. Munkadíjjal együtt kb 2,5 millió forint lenne a teljes nagyszerviz.

Költsem rá és legyen egy hosszú ideig újra üzembiztos, de eladhatatlan autóm, vagy adjam el 1 millió alatt bőven és vegyek egy másik használt autót, amire biztos szintén költeni kell?

Az a baj, hogy így nem adnám el nyugodt szívvel, de ha meg csak vezérlést cserélek, akkor is már felette vagyok ráfordításban a valódi értékének.

A másik autó egy 2017-es Mazda 6 lenne, ami kb 6,5 millió forint. Szép autó, de azért 4 millió a különbség a kettő között és 2,5 millió ráfordításból újra fasza kocsi lenne a BMW-ből is.

Nem tudom mit tegyek…

2023. máj. 9. 06:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jól döntöttél. A motort feltétlenül ki kell venni? BMW-knél kevés olyan hibáról tudok, ami nem szerelhető a helyén. Mondjuk E90-nel már nem vagyok annyira képben.
2023. máj. 10. 08:47
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Sok balesetmentes kilométert. :)
2023. máj. 10. 12:33
 33/40 anonim ***** válasza:
82%
Helyes! Nagyon jó autó az E90, meg fogja hálálni a törődést.
2023. máj. 10. 12:34
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Hát "piszok jó" autó lehet az a bajor szopó roller, ha száz ezreket kell folyamatosan rá költeni, hogy megbízható legyen! Abszolút túl értékelt márka, miközben valóban megbízható, minőségi stb autók is vannak, amiket csak tankolni kell, sokkal jobban jártál volna egy Suzuki S Crossal vagy egy újabb generációs Corolla-val...
2023. máj. 13. 16:07
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
34 miért ? Azokban nem kell vezérlést cserélni meg kuplungot ?
2023. máj. 13. 18:13
 36/40 anonim ***** válasza:
De, csak jóval kevesebbert. Nyilván annyival kevesebbet is nyújtanak. Én ha nyernék a lottón, vennék egy benzines "Cápa" Ötös-t meg egy 1994 előtti 740i-t vagy 750i-t. Azok tetszenek Bmw-bol a legjobban. Meg esetleg egy első generációs Hármas Kis Cápát.
2023. máj. 13. 19:15
 37/40 anonim ***** válasza:
36: kérdés mi a jóval kevesebb. A legtöbb ilyen Suzuki etc szijas vezérlésű 80e km 80 ezer forint. A BMW láncos 266 ezer km után 266e Ft. Kb ugyanaz. Persze a munkadíj rájön de alapvetően nem számottevően több, csak egyszerre kell kifizetni.
2023. máj. 13. 20:00
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
#34 ezek az autók jóval többet nyújtanak mint bármelyik Suzuki vagy Toyota, és ennek sajnos velejárója, hogy a fenntartási költség is jóval magasabb lesz. Nem egy kategória a két autótípus, így az összehasonlítás is teljesen értelmetlen.
2023. máj. 14. 00:26
 39/40 anonim ***** válasza:

Legjobb ha kereskedésbe passzolod el, nem hiszem, hogy olyan baj lenne vele, amíg nem csörög a lánc addig jó.

Azt is vedd figyelembe ha beléd mennek és totálkár lesz az autó akkor a KFB nem fogja érdekelni, hogy 2,5 milliót ráköltöttél sajnos.

2023. máj. 24. 06:01
 40/40 A kérdező kommentje:
Megfordult a fejemben ez a variáció is, viszont nyilván kb semmit nem adnának érte. Nem tudom megsaccolni sem, hogy beszámítás esetén mi a reális ár, de valahol a valódi érték fele körül lehet. Annyiért meg nem adnám.
2023. máj. 24. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!