Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor érdemes elkezdeni hogy...

Mikor érdemes elkezdeni hogy jogsim legyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy így tanulás mellett majd hogyan tudnám megoldani

Én most végzős vagyok nyilván így érettségi előtt nem kezdem el de miután végeztem jó lenne elkezdeni csak az a baj hogy megyek szakközépiskolába

2023. máj. 1. 22:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Szerintem nem mi fogjuk eldönteni, hogy mikor kezd el a jogsit, de érdemes minnél előbb, mert lassan már ott tartunk, hogy a bankok erre is adnak hitelt , olyan drága lesz. Suli mellett, önálló kereset nélkül meg van rá egyáltalán pénzed? Mert tényleg már fél milla körül van egy B-s jogsi ( a netes 300 ezres árakat el lehet felejteni)
2023. máj. 2. 06:40
 22/24 anonim ***** válasza:

#21.

Nyilván a szülei támogatják, mint engem is támogattak gimisként.

2023. máj. 2. 06:46
 23/24 anonim ***** válasza:
#22 Lehet. De akkor ezt meg velük kellene megbeszélni, és nem itt kérdezni. Azt sem értem, hogy az iskola miért lenne akadály, ha én 3 műszak mellett is tudom csinálni.
2023. máj. 2. 06:53
 24/24 anonim ***** válasza:

(Ezeket nemtom,hogy mennyire jók,most direkt így írtam be,és nem_ értek hozzá,és jobbulást

[link]

)

febr. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!