Hány éves kortól érdemes elkezdeni a jogosítvány megszerzését?
Figyelt kérdés
17 éves leszek és szeretném már márciusban elkezdeni a kresszt. Szüleim is támogatják, nincsenek ellene. Nem gáz ennyi évesen neki kezdeni? Várhatnék még vele?2023. febr. 20. 20:15
1/15 anonim válasza:
Mit számít neked a mások véleménye?
2/15 anonim válasza:
Azt' melyik kategóriára, tessék mondani?
Személygépkocsira (B kategória) 16 és fél évesen kezdheted el, de gyakorlati vizsgát leghamarabb 17 évesen tehetsz.
3/15 anonim válasza:
Minél előbb, mert egyre drágább lesz. Főleg ha mielőbb hasznosítani is szeretnéd, akkor nincs okod várni vele.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, B kategóriát szeretném. Azért is szerettem volna minél előbb, hogy tapasztalatot gyűjthessek. Köszönöm a bátorítást. Második hozzászóló félreértette a kérdésem.
2023. febr. 20. 20:55
5/15 anonim válasza:
30 évesen. Már csak 13 évet kell várnod.
6/15 anonim válasza:
Később sem lesz könnyebb és olcsóbb sem.
9/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz?! Én 16,5 éves voltam, mikor elkezdtem tanulni az elméletet. Később a gyakorlati órák megkezdéséhez még várnom is kellett, hogy betöltsem a 17-et.
Ennek semmi hátrányát nem éreztem, sőt inkább örültem, hogy nem érettségi, vagy egyetem mellett kell még ezzel is foglalkoznom.
10/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Én is már 17 előtt elkezdtem.
6 héttel a szülinapom után már a kezemben volt a jogsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!