Hány éves kortól érdemes elkezdeni a jogosítvány megszerzését?
Figyelt kérdés
17 éves leszek és szeretném már márciusban elkezdeni a kresszt. Szüleim is támogatják, nincsenek ellene. Nem gáz ennyi évesen neki kezdeni? Várhatnék még vele?2023. febr. 20. 20:15
11/15 anonim válasza:
Ha mentálisan/szellemileg érett vagy rá, és van hozzá megfelelő felelősségtudatod, akkor vágj bele.
12/15 Hovarju válasza:
Egyáltalán nem gáz. Ha van rá lehetőséged és szeretnéd is, akkor vágj bele. Minden tudás fontos és bármikor jól jöhet, hogy tudsz vezetni.
Ne várj vele, csak egyre drágább lesz.
13/15 anonim válasza:
Amikor 3x évesen letettem ilyenekkel volt tele a tanterem, mint te. Ha várni akarsz, akkor várj.
14/15 Majatom válasza:
Minél hamarabb, annál jobb, és annál könnyebb. Én is megcsináltam, amint lehetett, 17 és fél évesen már a kezemben volt a B-s jogsi. Úgy alakult, hogy szükségem lett Mg vontatóira, hiába volt meg a B, kellet megint kresz vizsgát is tenni. 30 évesen család mellett már lényegesen nehezebben ment a tanulás, mint fiatalon.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ma be is iratkoztam! ☺️
2023. febr. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!