Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elkezdenétek ilyenkor a...

Elkezdenétek ilyenkor a jogosítvány megszerzését?

Figyelt kérdés
Én most gondolkodom rajta de nagyon kevés idő van a télig.
2012. okt. 9. 19:36
 1/5 anonim válasza:
100%
és az miért baj? én is novemberre tervezem a vezetést...mondjuk nekem ez pótvizsga lesz,rem sikerül(pesten)
2012. okt. 9. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:

ne aggódj, lesz a kocsin téli gumi, van benne fűtés is

mellesleg télen az útviszonyok miatt mehetsz lassabban is, ami sokaknak könnyebb

2012. okt. 9. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most kezdtem. Az oktatóm álltja, hogy nagyon szeretik azokat, akik ilyenkor kezdik, mert olyan körülmények között tanulsz vezetni, ami később hasznodra válik. (pl eső, hó, jég stb) Amit a nyáron tanulóknak nem tudnak produkálni, így ők később könnyebben kerülnek veszélyes helyzetbe, amikor hirtelen egy ónos esőben a jégen kell vezetniük.
2012. okt. 9. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, télen a legjobb tanulni. Sokkal biztonságosabb a veszélyes körülmények közötti vezetést úgy megtanulni, hogy melletted van az oktató, és a lába a pedálokon van, semmint tapasztalatlanul esetleg hóban vezetni, hogy addig csak tiszta, csúszásmentes utat láttál :)
2012. okt. 9. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is majd most kezdem B kategóriára, elejénte kicsit tartottam tőle, de elvileg ilyenkor a vizsgánál is toleránsabbak:)
2012. okt. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!