Most már biztos hogy felemelik a 50-es jogsi korhatárát 16 évre?
Ne csüggedj kishaver, én ugyanebben a cipőben vagyok csak hogy én korlátlan jogsit akarok, amire leghamarabb 24évesen kerülne sor, de nem tudom hogy emelik-e 26-ra
Szóval várjuk ki eggyütt a mi időnket :)
20/F első voltam
Mert az jobb, ha egyből 21-22 évesen nagymotorra ülnek, és 10x ekkora gépeken csinálják a baleseteket?
Na, meg az ide jön, hogy nem csak azért van sok ötvenes baleset, mert hülyegyerekek mennek, hanem mert az autós nem látja, hogy ötvenes, és amikor nem megy akarata ellenére is elüti a kismotorost, mert azt hiszi, hogy gyorsdabban halad majd...
Mondjuk ettől függetlenül a legtöbb 14 éves állat, ezt aláírom... És nem lehet kiválogatni a normálisakat... De egy 16 éves se lesz jobb egy 14 évesnél. max bátrabb lesz.
én még mindíííg 320 oldal környékén van. Meglepő módon ma se ment máshova.
Kérdező, neked meg gratulálok hogy te vagy a 2324. aki ezt megkérdezte itt a gyikem és remélem hogy még 30-40 évig semmire nem kapod meg a jogsit.
bár sajna ennyi ésszel is kiengednek majd az útra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!