Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most már biztos hogy felemelik...

Most már biztos hogy felemelik a 50-es jogsi korhatárát 16 évre?

Figyelt kérdés

2012. okt. 5. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen, nem fér kétség hozzá.

20/F

2012. okt. 5. 18:52
 2/16 A kérdező kommentje:
És ha most neki állok akkor nem tudnám befejezni?
2012. okt. 5. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nem indítanak motoros tanfolyamot általában... És nem tudnád. Sajnos ez van.
2012. okt. 5. 18:58
 4/16 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj kishaver, én ugyanebben a cipőben vagyok csak hogy én korlátlan jogsit akarok, amire leghamarabb 24évesen kerülne sor, de nem tudom hogy emelik-e 26-ra

Szóval várjuk ki eggyütt a mi időnket :)

20/F első voltam

2012. okt. 5. 19:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Tényleg biztos? Már rég néztem, de akkor még ugye az a nemzeti-14 nemzetközi-16 év korhatár volt bejelentve jövőre. Csak érdekel, hogy közbe átirogatták? (Nem akarom végignyálazni a Magyar Közlönyt, stb.)
2012. okt. 5. 19:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, és tökre nem vagyok otthon a tlmában, de nem úgy van, hogyha a korlátlan alatt x kat.-ban van két év gyakorlatod le teheted előbb, mint 24? Valahonnan ilyesmi rémlik, de én is csak kérdezem.
2012. okt. 5. 19:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk nagyon nem értem miért teszik feljebb :(
2012. okt. 5. 19:05
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
azért teszik feljebb,mert életveszélyes amit a kölkök csinálnak nálunk..minden 7en van 1 baleset és az mind fiatal kismotoros nem 20-22éves nagymocis..
2012. okt. 5. 19:09
 9/16 anonim ***** válasza:
8%

Mert az jobb, ha egyből 21-22 évesen nagymotorra ülnek, és 10x ekkora gépeken csinálják a baleseteket?

Na, meg az ide jön, hogy nem csak azért van sok ötvenes baleset, mert hülyegyerekek mennek, hanem mert az autós nem látja, hogy ötvenes, és amikor nem megy akarata ellenére is elüti a kismotorost, mert azt hiszi, hogy gyorsdabban halad majd...

Mondjuk ettől függetlenül a legtöbb 14 éves állat, ezt aláírom... És nem lehet kiválogatni a normálisakat... De egy 16 éves se lesz jobb egy 14 évesnél. max bátrabb lesz.

2012. okt. 5. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

[link]

én még mindíííg 320 oldal környékén van. Meglepő módon ma se ment máshova.

Kérdező, neked meg gratulálok hogy te vagy a 2324. aki ezt megkérdezte itt a gyikem és remélem hogy még 30-40 évig semmire nem kapod meg a jogsit.

bár sajna ennyi ésszel is kiengednek majd az útra.....

2012. okt. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!