Külön kivan hangsúlyozva mindenütt, hogy az autó jogsi semmiben nem fog változni.
2012. szept. 23. 12:52
2/7 anonim válasza:
De, el kell szomorítsalak hogy emelik a korhatárt. De nem 23 hanem 25 évre.
És már tényleg nem hiszem el hogy ennyi retardált van, hogy minden nap meg kell kérdezni hogy úúú ááá most télleg emelik akkor a korhatárt a autóra meg a motorra meg akkor mi lesz most ...
Én meg minden nap belinkelem legalább 1x, de van hogy 2x i ezt a szart. Meg még azt is írom hogy 324. oldal környékén van erről szó mert sokan még a tartalomjegyzéket se képesek megnézni.
De semmi gond. 1 év max és mindenki felfogja majd. Aztán lesz valami más amit naponta megkérdeznek majd...
2012. szept. 23. 18:10
3/7 anonim válasza:
Ne reménykedj, heeegany, nem fogják fel. Minden éven szeptembertől decemberig téma az, hogy "én aztat hallottam, hogy fel fogják emelni a jogosítvány korhatárát huszonnyóc évre és hogy igaz ez és ha most elkezdem, befejezhetem-e addig". Teljesen mindegy, ki hogyan magyarázza el nekik, mindig jönnek újak, akik még nem hallottak róla. Pedig bizony a B kategóriát már elég régóta meg lehet szerezni 17 évesen, nem fogják felvinni a korhatárt se 18, se 21 évre, még akkor sem, ha a szomszéd ismerősének a haverja biztos forrásból hallotta, hogy állítólag mondták valakinek.
2012. szept. 23. 18:21
4/7 A kérdező kommentje:
Láttam én is a kiadványt. Kinyomtattam, és besétáltam vele az autósiskolába. Tudjátok mit mondott az oktató? "Kár volt a papírért..." Bár abban a helyzetben M kategóriáról volt szó.(Egy ismerősöm szerette volna M-re lerakni.) Az oktató azt mondta, hogy 16-tól lesz a korhatár jövőre, és aki télig nem tudja befejezni(ha csak egyszer is megbukik), bukta a pénzt és a jogosítványát is. Ezért nem bízom én már abban a kiadványban sem, gondoltam itt megkérdezem mi a helyzet a B kategóriával. Nem kell egyből felkapni vizet...
2012. szept. 24. 14:58
5/7 A kérdező kommentje:
*közlönyt
2012. szept. 24. 14:59
6/7 anonim válasza:
Az oktató is ember. Az is lehet síkhülye.
Meg persze az is közrejátszik a dologban hogy kell a pénz és így sokan akarják gyorsan megcsinálni.
De jövőre is ugyan úgy mehet majd minden 14 éves majd...
2012. szept. 24. 15:50
7/7 anonim válasza:
Nekem az oktatóm mondta ,hogy október 30-ig be kell fejezni a segédmotoros jogosítvány megszerzését. Én még megszereztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!