Aki tud, az segítene nekem A1 jogosítvány kategórián belül?
Most nem olvasom el a szöveget.
De az ár elégé változó tud lenni, szóval érdemes telefonon vagy e-mail-be zaklatni a kiszemelt sulikat és tőlük megkérdezni hogy mindenestől mennyibe is kerül.
Először a KRESZ oktatással kezdik , aztán abból a vizsga, utána Rutin pályán néhány óra(tényleg nem sok) és abból is vizsga. Aztán forgalomból pár óra(abból sincs sok) és a vizsga.
Aztán valamikor bezsúfolják még az elsősegély tanfolyamot és vizsgát is. De ezt iskolától függetlenül bárhol és bármikor elvégezheted. Aztán a későbbiekben akármilyen kategóriát csinálsz az már nem kel.
Szóval akkor a tanfolyam költségeit már meg tudod informálni, aztán ami még kell, az a megfelelő védőöltözék. Ami nélkül nem vizsgázhatsz, de lehet még csak a rutin pályára se engednek.
Hogy ebből mit adnak az változó, de bukót, kesztyűt és lábbelit nem szoktak adni.
Ami ide kell.
Bukó, plexivel vagy szemüveggel.
Hosszú szárú csizma/bakancs.
Protektoros kesztyű.
Protektoros kabát, vagy kabát gerinc váll és könyökvédővel(szóval alá/felé van felvéve sima védőcucc, általában ilyet szoktak adni)
Protektoros nadrág, vagy hosszúnadrág térdvédővel.
De szerintem megéri venni motorosruhát, SHOX-ban vannak eléggé jók viszonylag olcsón.
Ez jobban is véd meg később is jól jöhet azért.
Nagyjából ennyi jut most eszembe.
Árak között meg 20k-s eltérés is simán lehet.
De gugliba csak be tudod írni a kiszemelt település nevét és megkeresni az ottani sulikat.
Elsôsegélyt bàrmikor megcsinàlhatod, akàr még 10èvesen is :P
Tanfolyam az màs tészta, az sulifüggô. De ha olyan helyre mész ahol B kategóriàsokhoz csapnak hozzà akkor lehet télen kezded.
Amúgy motorost nem igazàn indítanak ilyenkor.
(Bàr làttam èn màr decemberbe is tanuló motorost...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!