Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő C kategóriával érdemes...

Kezdő C kategóriával érdemes elkezdenem az E kategóriát?

Figyelt kérdés
Egy hónapja van meg a c jogsim. Mennyire lenne nehéz így lerakni? Kamionozni szeretnék, de nem dolgoztam még egy percet sem a c kategóriámmal.

2023. márc. 7. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Csináld meg nyugodtan. Az, hogy C kat.-al lenne tapasztalatod semmit sem jelentene egy pótkocsis szerelvénynél. Teljesen más méretek, máshogy mozog, nem fix hanem cseklik-nyaklik mögötted. Pályakezdőként majd egyből megszokod a pótost.
2023. márc. 7. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

" Pályakezdőként majd egyből megszokod a pótost."

Ha ez így menne .

Nem egyből hanem igen hosszú idő kell hozzá.

De nem megszokni, hanem megtanulni kell a pótkocsival vezetni , dolgozni.

A tolatás meg főleg sok időbe telik mire megtanulja.

Én azt mondom a saját érdekedben legyen meg a 2 éves gyakorlatod teherből és aztán mehetsz tovább.

Ebben a szakmában nem a vezetés a legnehezebb, bár mire belerázódik az ember több év az is, de ettől sokall nehezebb és komolyabb dolgok vannak .

2023. márc. 8. 05:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez így megy. Én is így kezdtem 18 évesen, meg még sok ezren.

Hiába van teherből 2 év gyakorlata, ha majd mögé akasztanak egy pótot ugyanúgy nem fog tudni vele tolatni. Egyből megtanulja a pótos szerelvényt a nulláról és kész.

2023. márc. 8. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:

járkálhatsz akár 100 évig is C-vel, amint beülsz egy nyergesbe vagy tandembe fingod nem lesz a tolatásról vagy az azzal való közlekedésről

teljesen felesleges időt pazarolni erre, kezd egyből azzal a szerelvénnyel amivel dolgozni akarsz.

én is nyergessel kezdtem 0 kilométeres sofőrként, már sok év tapasztalatom van, de ha beültetnének egy tandembe vagy forgózsámolyba ugyanúgy nem tudnék vele jól dolgozni

2023. márc. 8. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
érdemes
2023. márc. 8. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!