Kezdő C kategóriával érdemes elkezdenem az E kategóriát?
" Pályakezdőként majd egyből megszokod a pótost."
Ha ez így menne .
Nem egyből hanem igen hosszú idő kell hozzá.
De nem megszokni, hanem megtanulni kell a pótkocsival vezetni , dolgozni.
A tolatás meg főleg sok időbe telik mire megtanulja.
Én azt mondom a saját érdekedben legyen meg a 2 éves gyakorlatod teherből és aztán mehetsz tovább.
Ebben a szakmában nem a vezetés a legnehezebb, bár mire belerázódik az ember több év az is, de ettől sokall nehezebb és komolyabb dolgok vannak .
Igen, ez így megy. Én is így kezdtem 18 évesen, meg még sok ezren.
Hiába van teherből 2 év gyakorlata, ha majd mögé akasztanak egy pótot ugyanúgy nem fog tudni vele tolatni. Egyből megtanulja a pótos szerelvényt a nulláról és kész.
járkálhatsz akár 100 évig is C-vel, amint beülsz egy nyergesbe vagy tandembe fingod nem lesz a tolatásról vagy az azzal való közlekedésről
teljesen felesleges időt pazarolni erre, kezd egyből azzal a szerelvénnyel amivel dolgozni akarsz.
én is nyergessel kezdtem 0 kilométeres sofőrként, már sok év tapasztalatom van, de ha beültetnének egy tandembe vagy forgózsámolyba ugyanúgy nem tudnék vele jól dolgozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!