Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek munkába...

Milyen autót vegyek munkába járásra 500 000ft.-ig?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Seat Toledom van, 1.6 sr motorral de ez 8-9 litert fogyaszt és a tapasztalataim alapján nem megbízható. Szeretnék helyette egy olyat ami sokkal kevesebben fogyaszt és megbízhatóbb. Érdemes dieselt venni ilyen kis összegért? Esetleg egy kisebb, 1.1 , 1.2, 1.3, 1.4 szívómotorral szerel kocsit válasszak? Ha igen, melyik típust?

Napi 62 km-t utaznék, nem autópályán.

febr. 14. 00:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Benzines 1000ccm kis libakergetö.
febr. 14. 04:40
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

"Érdemes dieselt venni ilyen kis összegért?"

Igen. Mindenképp jobb választás mint a benzines.

febr. 14. 05:13
 3/8 Szolovjov ***** válasza:
100%
Érdekes módon az 1.6-os motorok minden gyártónál benzintemetők. Jobban megéri egy 2 ezres benzines, mert ugyanannyit fogyaszt, viszont már megy is. De 500-ért csak rozsdaboglya van szerintem bármiből. Nem tudom 1.2-es Fabia van-e annyiért pl. Az elmegy kényelmesen 6 literrel.
febr. 14. 05:25
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Ha sok benne a város, akkor ez ilyen. Nekem szintén ezzel a motorral, AKL motorkóddal van 1-es Octaviám, 90%-ban főúton, napi 2x30km-es munkabájarással, az átlagfogyasztásmérő azért 7 liter alá megy, de volt, hogy 6 alá is bevittem :) . Tankolás alapján, 7,2-7,5 literes fogyasztással eljárok vegyesben.
febr. 14. 05:54
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
500 ezerből nem kapsz olyan autót, ami keveset fogyaszt és napi 60 kmen megbízható. Ennek az összegnek a sokszorosára lenne szükséged.
febr. 14. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Papír swiftből találhatsz ennyiért full extrás jó állapotút. Persze nagyon alaposan át kell nézetni, mert nagyon öregek már. A másik tipp pedig egy Renault Clio, Thalia, olcsó, nem rohad stb. Talán még suzuki wagonr. Ezek közül csak a swift fogyaszt keveset.
febr. 14. 08:17
 7/8 Mad Max2 ***** válasza:

suzuki alto

5 lityivel elmegy

febr. 14. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Punto 2, 1.2 80 LE
febr. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!