Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A benzinkutaknál lévő guminyom...

A benzinkutaknál lévő guminyomás ellenőrző műszer pontos? (MOL)

Figyelt kérdés
Sokszor elhangzik autós tartalmakban, hogy milyen fontos a helyes nyomásértékre fújni az autók abroncsait. Kopás, tapadás, fogyasztás szempontjából. Mivel csak most vettem életem első autóját nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban és szeretném minél jobban kímélni az új gumikat.
2023. máj. 1. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A célnak megfelelően.
2023. máj. 1. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Meleg aszfaltnál 0.1 barral többre fújnám a gyári értékhez képest, de amúgy ezek bevizsgált, egész pontos műszerek, igen.
2023. máj. 1. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Pontos. De egyedül ne állj neki, jó eséllyel szar is lehet a csatlakozója és valakinek rajta kell tartani amíg nyomod a gombot.
2023. máj. 1. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
kb egy század pontosak... szóval eléggé azok!
2023. máj. 1. 20:59
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:
60%
Soha nem kellett még segítség mol-os vagy omv-s pumpához. Tartályos mobil egységeket használnak szerencsére nálunk legalábbis
2023. máj. 1. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg egyik molosnál se láttam tartályost, csak csövest, aminek a végén a legtrágyább csatlakozó van rákendácsolva.
2023. máj. 2. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!