Bekanyarodtam egy egyenesen haladó elé, de nem kényszerítettem lassításra, időben be tudtam kanyarodni. Most számíthatok rá hogy kapok érte büntetőpontot?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 16:33
1/5 anonim válasza:
Hirtelen fékezésre nem kényszerítheted, lassításra igen. Ha nem történt egyéb, akkor ezért biztosan nem jár büntetőpont.
3/5 anonim válasza:
Naponta taposok bele a fékbe ilyenek miatt. Kitől kapnál büntetőpontot? Rendőr félreállított?
4/5 anonim válasza:
jenőnél a hivatalban lehet pontot szerezni , de ezek a pontok 1 hét alatt lejárnak ezért érdemes minél hamarabb befáradni polgár jenőhöz a hivatalba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!