Milyen Hyundai Ioniq-ot vegyek?
Nézegetem a Hyundai Ioniq-okat. A hybrid és a plugin hybrid között vacakolok.
Tölteni nem tudom ingyen (nincs napelem), szóval alapból elég lenne a lágy hibrid, de úgy gondolom a plugin hibridnek csak előnyei vannak a hibridhez képest. (Elektromos közlekedésre képes, zöld rendszám előnyei, talán könnyebb lesz eladni, jobban tartja az értékét stb)
Aki ismeri a típust, az írhatna róla. Köszi.
A keret kb 6.5m, de nem baj ha kevesebb, esetleg egy kicsit több.
Hibridem van (toyota, de az most lényegtelen), nem vennék tipikus plugint.
A sima hibridben van egy viszonylag kicsi aksipakk, nem vesz el sok helyet, a pluginben a csomagtartó fele aksi. Nekem az autó elsősorban pakolnivaló terület, minél többminden férjen bele.
Off:
Elektromos autók vagy olyan plugin hibridek jöhetnek nálam még szóba ahol nincs robbanómotoros hajtás. Pl bmw i3 rex motor.
Azért sem szimpatikus a plugin hibrid mert elektromos autó akar lenni, de a benzines minden nyűgével (olajcsere, csomó hely és alkatrész stb).
A rex motoros meg egy aggregátort beleraktak a kocsiba az akksira kötve ami tölti ha kell, abszolút működőképes nélküle is és alig foglal helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!