A Totalcaros autólekérdezésről van valaki nek tapasztalata: ez is kártörténeti előzménynek számít?
Nem akarok autót venni. Csak kíváncsiságból beírtam a saját alvázszámomat. A rendszer szerint van kártörténeti előzmény és az ott lévő szöveg szerint erősen javasolják hogy fizessék, hogy megmutassák a részleteket, mert lehet hogy rommá volt törve az autóm.
Ez csak azért érdekes, mert első tulaj vagyok, a kocsi rendelésre érkezett. A gyártási határidő előtt megjött a szalonba, tehát még azt sem tartom valószínűnek, hogy szállítás közben sérült volna. Tudomásom szerint soha nem törtem össze.
Egyedül annyi volt, hogy 2 hónapos korában 4000 km-rel az órájában az autónak, a szélvédőre pályán kaptam egy kavicsot. Állítólag simán javítható lett volna, de mivel annyira fiatal kevés km-es volt a kocsi, a biztosító komplett cserére vette a szélvédőt. A cserét márkaszervizben csinálták, gyári szélvédőre történt a csere, minden paramétereiben ugyan olyanra, mint ami benne volt. A Cascom is olyan volt, hogy üvegkárra önrész sincs, így fizetnem sem kellett érte.
Ez lehet a "kártörténeti esemény" oka? Csak ezért hogy kiderüljön, nem fizetnék több ezer forintot.
Ha ez valóban így van és majd eladásra kerülne a sor és lesz olyan okostóni vevőjelölt, aki szintén nem kéri ki a teljes részletes fizetős dokumentumot, majd jól rámsüti, hogy össze-vissza hazudok és totálkárosra volt törve a kocsi, mert ő "utánanézett"... Szóval örülni fogok neki. Ha ezt előre tudom, inkább elviszem az autót saját költségemen egy szélvédő javításra és tojok a Cascora.
Szerintetek?

Amit biztosító intéz az felkerül ide, ha tudod igazolni a javítást akkor a vevő boldog lesz.
Amennyiben nem hiszi el, akkor kifizeti azt a párezer forintot és kiderül az igazság.
Viszont érdemes jelezni, hogy casco-s kavics okozta szélvédőcsere történt, ha el akarod adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!