Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hutofolyadek ratoltesnel mire...

Hutofolyadek ratoltesnel mire figyeljek, számít a szín?

Figyelt kérdés

A kocsiban jelzi a tartály mi a minimum és maximum szint ahol lennie kellene a folyadekszintnek de nekem hidegen épp hogy a minimum felett van, meleg motornál beall középre de nem tudom ez azt jelenti e ratoltsek egy kicsit?

Számít a szín? Nekem zöldes van benne de azt láttam Tesco any árulnak vagy 5 félét mindegyik más színű is, mire kell ügyelni, egyszerűen kevergetés, érdemes egyáltalán vagy jó a meglevő mennyiség?

2023. ápr. 19. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Hűtőfolyadék utántöltésnél jellemzően elég az ioncserélt víz is, ha a fagyáspont rendben van. (Ezt bármelyik benzinkúton megmérik neked)

Ha hidegen a minimum felett van, akkor nem is kell utántölteni.

2023. ápr. 19. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja!!!

És mindegy melyiket fagyállót teszed bele ha muszáj, csak a fagyáspontjára figyelj és a javasolt keverési arányra.

2023. ápr. 19. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb ha ugyanolyan színűt teszel bele, amilyen benne van, előrekevertet vegyél, akkor nem kell kevergetni. Töltsd fel maxra a biztonság kedvéért. Ha fogy, akkor így később fogy ki belőle és később süti meg a motort.
2023. ápr. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!