Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora munkának számít egy...

Mekkora munkának számít egy vàltókulissza csere?

Figyelt kérdés
egy autószerelőnek mekkora munkànak számít egy kulissza csere?mennyire kell hozzà szétszedni az autót?hàny órás munka kb?szerintem nem lehet egy akkora mutatvàny,de aki cserélt màr,vagy cseréltetett,mennyi idő volt kb?
2023. ápr. 9. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Nem nagyon szokták azt kompletten cserélni, vannak javítókészletek, ha olyan.

Az én vackomnál az elejétől végéig bádogból van, bár van, aki képest ezt is elqrni.

2023. ápr. 9. 08:57
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor lehet javítókèszletet veszek hozzà. még olyan kérdésem lenne,hogy ha a kulissza tönkremegy, akkor okozhat nehéz kapcsolhatósàgot?vagy csak annyit hogy lötyög a vàltókar?amikor megvettem az autót,akkor nagyon lötyögött a vàltókar,aztàn a lötyögès megszűnt,de a nehéz kapcsolhatósàg megmaradt.
2023. ápr. 9. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha még a toledóról beszélünk, akkor szerintem elég melós kicserélni a váltókar és a sebváltó közti részt. Gondolom ott is ugyanaz a szerkezet mint más Golf4-es alapon, és rohadtul macerás hozzáférni a motortérben, meg úgy nézem, hogy a váltókar csuklóinak felújításához is be kell mászni a kocsi alá. Nem tudom, hogy kell-e kuplungozni a kocsidat, de lehet a szerelő csak úgy vállalja el ha leveszi hozzá a váltót, akkor meg már érdemes azt is cserélni.
2023. ápr. 9. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!