Miért durran egyet az autó indításkor?
Figyelt kérdés
Ma leraktam az autómat egy hosszabb időre,és amikor indítottam,akkor első indításra semmi nem csinált,másodikra se,és harmadik indításra indult csak be,de durrant egy nagyot.Menetközben nem másabb semmi mint eddig,csak így indul.Aztán még ma 2x le kellett állítanom,és ugyanígy indult be,hogy durrant egyet,és 3. indításra. Eddig mindig elsőre indult kb 2-3 mp után.Ma reggel amikor indultam,normálisan indult,aztán elmentem tankolni,ugyanott ahol szoktam,ott is normálisan indult,és utána raktam le egy hosszabb időre.nem tudom hogy lehet e hozzá köze,bár nem hiszem.audi a3 1.8t.2023. ápr. 19. 16:52
11/14 anonim 

válasza:

Ha gyertya nem lett cserélve, akkor kezdj azzal. Lehet hogy annyi az össz gondja.
12/14 A kérdező kommentje:
gyertya nem lett,mert arról nem tudtam hogy érdemes. jövőhèten tudja a szerelő megnézni,addig nem is megyek vele.
2023. ápr. 19. 17:23
13/14 anonim 

válasza:

Oké, de ha akarod kicserélheted, ártani nem fog. Ígyis úgyis csak jót teszel vele és lehet hogy meg is oldja a problémát.
14/14 A kérdező kommentje:
persze,mindenképp kicseréltetem vele,remélem meg is oldja a problémàt,nem örülnék egy nagyobb kiadásnak.így is vittem volna hozzá jövőhéten,de mostmàr ezt is meg kell nézetni.
2023. ápr. 19. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!