Motor inditáskor víz csobogás hang hallatszik. Mi okozza?
Figyelt kérdés
Hidegen ha inditom az autót akkor a motortér, vagy a müszerfal alól ilyen víz csobogás vagy áramláshoz hasonlo hangot hallani vagy 1-2 masodpercig. Ez mikozza? Aggodjak, hogy valami baja lesz az autónak? Egyébként, fütés van, hutovizet nem forralja, es a kiegyenlitötartályból se fogy a víz.
2007 es suzuki swift
2023. márc. 28. 09:21
1/6 anonim 

válasza:

2/6 anonim 

válasza:

Az AC pumpád nyomja fel a benzint, valószínűleg azt hallod a gyér hangszigetelés miatt.
3/6 anonim 

válasza:

Kicsit levegős a vízkör.. ne parázz. Én is hallom a termosztátcsere óta ugyanígy, majd elmúlik idővel.
4/6 veterán vas 

válasza:

A swiftnek a hátsó ülés alatt, a tankban van az AC-je, és nem ad semmiféle csobogó hangot.
Csak a villanymotor zúgását hallod, amíg nem tömöríti a csőben az üzemanyagot.
5/6 Majatom 

válasza:

Nem akarom elvenni a kedved, de nekem azelőtt lett levegős a vízkör, és hallatszott ez a csobogós hang, mielőtt hengerfejes lett az autó. Ez volt az első tünet, utána kezdett fogyni a hűtővíz, nagy volt a nyomás a hűtővíz rendszerben, majd végül napi első induláskor néhány másodpercig prüszkölt az autó, mint mikor nem megy egy henger. 1999-es swift. Nem mondom, hogy nálad is ez lesz, csak leírtam a saját tapasztalatomat. Egyébként nálam a hengerfej tömítés égett át, és a henger dolgozott bele a vízkörbe, ettől lett levegős. Hengerfej tömítés csere megoldotta.
6/6 anonim 

válasza:

#4 Swift Sportban az utastérben szoktam hallani ahogy a csőben felnyomja az üzemanyagot, olyan szörcsögő hang. Azt hittem arra gondol a kérdező is.
De ha nem akkor valószínű levegős a vízkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!