Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért durran egyet az autó...

Miért durran egyet az autó indításkor?

Figyelt kérdés
Ma leraktam az autómat egy hosszabb időre,és amikor indítottam,akkor első indításra semmi nem csinált,másodikra se,és harmadik indításra indult csak be,de durrant egy nagyot.Menetközben nem másabb semmi mint eddig,csak így indul.Aztán még ma 2x le kellett állítanom,és ugyanígy indult be,hogy durrant egyet,és 3. indításra. Eddig mindig elsőre indult kb 2-3 mp után.Ma reggel amikor indultam,normálisan indult,aztán elmentem tankolni,ugyanott ahol szoktam,ott is normálisan indult,és utána raktam le egy hosszabb időre.nem tudom hogy lehet e hozzá köze,bár nem hiszem.audi a3 1.8t.
2023. ápr. 19. 16:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Túl sok üzemanyagot kap valamiért és az el nem égett üzemanyag berobban rosszkor rossz helyen.
2023. ápr. 19. 16:53
 2/14 A kérdező kommentje:
és az létezik,hogy most jött volna ki?2 hónapja van meg
2023. ápr. 19. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:

Gyújtáshiba is lehet.

Nem gyújtja meg a keveréket, majd a kipufogóban gyullad csak be.

2023. ápr. 19. 16:59
 4/14 A kérdező kommentje:
lehet hogy az önindító a szar. mert nekem eddig is úgy tűnt,mint ha kicsit kinlódós hangja lenne az önindítónak izzításkor,de mindig beindult 1-2-3 mp alatt,îgy nem foglalkoztam vele különösebben.
2023. ápr. 19. 17:01
 5/14 anonim ***** válasza:
#2 Simán. Lehet hogy túl sok üzemanyagot ad a kompjúter, lehet, hogy nem kap elég levegőt valamiért, lehet hogy nem gyújtja meg az üzemanyagot a gyertya vagy a trafó. Sok lehetőség van a durranás oka a kipufogóban lévő üzemanyag, ami a meleg hatására berobban. Nem egészséges, csináltasd meg.
2023. ápr. 19. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:
#4 Na várj egy kicsit. 1.8t az benzines, akkor milyen izzításról beszélsz? Benzinesnél nincs izzítás.
2023. ápr. 19. 17:04
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os szerinted milyen izzításról?amikor elfordítom a kulcsot,teker 2-őt az önindító,és úgy indul be. annyit szoktam vàrni amikor ráadom a gyújtást,hogy elaludjanak a lámpák. bocsànat hogy rosszul îrtam… tudom dízelnél van izzítás…
2023. ápr. 19. 17:07
 8/14 A kérdező kommentje:

[link]

találtam ezt a videót most,és elég sok igaz a kocsira. pl egyszer csinálta,hogy egy kicsit rángatott,meg néha az alapjárat is leesik egy nagyon kicsit,szóval valószínű ez lehet a baj.

2023. ápr. 19. 17:09
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 Teljesen értelmetlen várni indítás előtt. Csak dízelnél van értelme. Akkor égéskimaradás van, trafó vagy gyertya lesz rossz szerintem. Ki kell olvasni, hogy melyik hengernél rossz. Gyertyacsere ha nem volt, akkor ígyis úgyis érdemes, pár ezer ft.
2023. ápr. 19. 17:13
 10/14 A kérdező kommentje:
várás alatt azt érted gondolom,hogy rárakom a gyújtást,és várok 2 mp-et amíg elalszanak a lámpàk. akkor ahogy beteszem a kulcsot,egyből lehet fordítani. nem tudom nekem így tanították.hogy meg kell várni míg elalszanak a lámpák,és utána. egyébként most lett frissen leszervízelve,olaj vezerlés,szűrők,gyertya az nem lett cserélve.
2023. ápr. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!