Lökhárítót ért felületi sérülés hogyan javítható otthoni körülmények között?
Így néz ki a sérülés: [link]
Kértem árajánlatot ilyen cégektől, 100 ezer és 250 ezer forint közötti árajánlatokat kaptam.
Úgy vagyok vele, hogy nincsen túlságosan látható helyen, így ha otthoni körülmények között még ha nem is lehet teljesen eltüntetni, csak csökkenteni, hogy ne látszódjon ennyire, már az is jó nekem.
Hol kértél te árajánlatot???
Komoly fényezőmúhelyekben 1 elem teljes fényezése max 40-50 ezer.. egy ilyen kis pi csányi sérülésért max 20-30 ezret ha el lehetne kérni..
"így ha otthoni körülmények között még ha nem is lehet teljesen eltüntetni, csak csökkenteni, hogy ne látszódjon ennyire, már az is jó nekem."
Egy kés élével vagy pengével le lehet vágni a kitüremkedett szegélyt. És utána az árkot fel kell tölteni az afféle körömlakkos üvegszerűségben kapható javítófestékkel. Nem lesz tökéletes, de feltünő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!