Eladtam az automat, vettem másikat viszont hiányzik a régi. Szerintetek megkereshetném az új tulajt, hogy szeretném visszavásárolni?

Nem tilos, de készülj arra, hogy a képedbe fog röhögni.
Felnőtt ember vagy, hoztál egy döntést, vállald a következményeit. Megkaptad a pénzedet, de nem tiéd az autó.
Máskor előbb gondolkodj, utána cselekedj. Ha valamitől nem akarsz megválni, azt ne áruld.
C-típusúaknál szokott ilyen lenni, csak fordítva, hogy megveszik az autót, aztán járnak a nyakadra, hogy ilyen-olyan hibái derültek ki, kevesebbet ér, fizess vissza nekik ennyit-annyit. Nem véletlen utálják őket.

A lehetőség megvan rá hogy megkeresd, mivel gondolom megvan az elérhetősége.
Más kérdés, hogy nagy eséllyel nem fogja neked visszaadni, vagy ha igen akkor jóval magasabb áron.
Hozzám is jöttek így vissza, vettem egy hobbiautót egy sráctól aki azért adta el mert megszorult és szüksége volt az árára, majd ő visszahívott engem majdnem fél évvel később hogy most már rendeződött a helyzete és nem vehetné-e vissza. Mondtam hogy de csak egy misivel drágábban, egyrészt nekem át kellett írnom, másrészt kapott vagy 400k értékben alkatrészeket amiket részben szerelő a maga munkadíjával, részben én a saját időmből raktam be. Akkor már nem kellett neki, kicsit még meg is sértődött. :)

Felnőtt vagyok, és igazatok van, de ez hiba volt. Tanultam belőle mindenképp.
Fizetnék érte többet, 3,5 millió volt az autó 4et adnék érte.
Azt sajnálom tényleg normális emberek vették meg, nem is messze, és tényleg kellemetlen.
Valami értelmes szöveg ötletetek nincs amivel elő tudnék jönni ha rájuk írok?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!