Eladtam az automat, vettem másikat viszont hiányzik a régi. Szerintetek megkereshetném az új tulajt, hogy szeretném visszavásárolni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem kereskedésnek adtam el. Nagyon nehéz megválnom az élmények miatt az autótól. 2 hónapja adtam el.2023. ápr. 12. 10:05
21/23 anonim 

válasza:

Ott van a zsebedben 4 milla, meg átiras stb... Milyen autó volt ha szabad tudni?
23/23 anonim 

válasza:

Megkeresheted. Irj neki hogy visszavasarolnad dragabban az autot. Ha erdekli akkor szolni fog.
Ha ritka auto akkor lehet nem adja el, viszont ha nem az akkor lehet hogy jol jonne neki egy kis plusz penz amibol jobbat vesz.
En szemely szerint eladnam az automat az eladonak ha tobbet ajanlana erte mint amennyit fizettem. Koltottem is ra, szoval ha meg ezek utan is jo uzlet akkor siman. Vennek helyette masikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!