Eladtam az automat, vettem másikat viszont hiányzik a régi. Szerintetek megkereshetném az új tulajt, hogy szeretném visszavásárolni?

Igen, 13-as jól mondja.
Én is rengeteget keresgéltem, mire egy autó mellett letettem a voksomat. Ha az bevált (és fél év alatt ez kiderül), akkor nem akarnám elölről kezdeni ugyanezt.

A használtautó vétel nagy rizikó. Ha az autó az új tulajnál jól működik, nem fogja visszaadni még észszerű felárért sem.
De ha ő is megbánta, mert mégsem vált be a gyakorlatban (túl kicsi, túl nagy, sokat fogyaszt, túl lassú, stb.) akkor a költségei megtérítése mellett lehet, hogy visszaadja.
Ebben reménykedve megkérdezheted.
Értem amit írtok, meg igazatok van de én kb 20%kal tobbet adnek, az se érv?
Nem kertek meg tolem vissza autot de en elgondolkodnek igy...

#18 Nehogy elmondd neki, mennyivel többet adnál! Ezt már korábban is mondtam. Személy szerint elég aljának is tartanám, ha belemenne, másrészt simán nem megy bele, mert macera új autót keresni. A pénz ne legyen érv, mert ha nem akarja eladni, nem a pénz fogja meggyőzni, max a pénz lesz az, ami miatt a családtagjai megpróbálják meggyőzni. Az a legtisztább, ha összeg említése nélkül kérdezel rá, hogy egyáltalán nyitott lenne-e a visszaadásra.
Egy próbát megér, de kitartok amellett, hogy fel kell nőni, el kell engedni, gondolom az első osztályos tolltartód sincs már meg.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!