Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam az automat, vettem...

Eladtam az automat, vettem másikat viszont hiányzik a régi. Szerintetek megkereshetném az új tulajt, hogy szeretném visszavásárolni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem kereskedésnek adtam el. Nagyon nehéz megválnom az élmények miatt az autótól. 2 hónapja adtam el.
2023. ápr. 12. 10:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokra, véleményre voltam kíváncsi. Meg arra hogy ilyen elő szokott-e fordulni?
2023. ápr. 12. 10:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ha nem a szüzességed veszítetted el abban az autóban, akkor tök mindegy. Ha meg azt veszítetted el, az sem baj, hát most elveszítettél még valamit. :D Majd lesz másik autó, az élmények-emlékek gyártása meg már csak a te felelősséged. :)
2023. ápr. 12. 10:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én fél millió pluszért biztos nem adnám vissza neked, hogy aztán megint kereshessek új autót, kölcsönkérni addig mástól a kocsit, hogy lehessen járni vele, satöbbi. Engedd el.
2023. ápr. 12. 11:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 13-as jól mondja.

Én is rengeteget keresgéltem, mire egy autó mellett letettem a voksomat. Ha az bevált (és fél év alatt ez kiderül), akkor nem akarnám elölről kezdeni ugyanezt.

2023. ápr. 12. 11:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Adás-vételin rajta van a címe, odamész, hagysz az autón egy cetlit a telefonszámoddal és vársz. Azért ne csöngetgess meg ilyenek, de ha érdekli amit írsz a cetlire, akkor fel fog hívni.
2023. ápr. 12. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Érthető a dolog. De legalább elárulod, hogy milyen autó?
2023. ápr. 12. 16:00
 17/23 krwkco ***** válasza:
100%

A használtautó vétel nagy rizikó. Ha az autó az új tulajnál jól működik, nem fogja visszaadni még észszerű felárért sem.

De ha ő is megbánta, mert mégsem vált be a gyakorlatban (túl kicsi, túl nagy, sokat fogyaszt, túl lassú, stb.) akkor a költségei megtérítése mellett lehet, hogy visszaadja.

Ebben reménykedve megkérdezheted.

2023. ápr. 12. 17:35
 18/23 A kérdező kommentje:

Értem amit írtok, meg igazatok van de én kb 20%kal tobbet adnek, az se érv?

Nem kertek meg tolem vissza autot de en elgondolkodnek igy...

2023. ápr. 12. 17:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#18 Nehogy elmondd neki, mennyivel többet adnál! Ezt már korábban is mondtam. Személy szerint elég aljának is tartanám, ha belemenne, másrészt simán nem megy bele, mert macera új autót keresni. A pénz ne legyen érv, mert ha nem akarja eladni, nem a pénz fogja meggyőzni, max a pénz lesz az, ami miatt a családtagjai megpróbálják meggyőzni. Az a legtisztább, ha összeg említése nélkül kérdezel rá, hogy egyáltalán nyitott lenne-e a visszaadásra.

Egy próbát megér, de kitartok amellett, hogy fel kell nőni, el kell engedni, gondolom az első osztályos tolltartód sincs már meg.

2023. ápr. 12. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
#18 debazzdmeg miért tőlünk kérdezed? felhívtad már a csávót?
2023. ápr. 12. 18:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!