Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valaki feltesz egy patika...

Ha valaki feltesz egy patika állapotú simot 900ért, akkor jogosan szedik szét?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 7. 15:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja nem nekem van. De volt régen 😅.
2023. ápr. 7. 15:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy micsoda?
2023. ápr. 7. 15:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden annyit ér, amennyit megfizetnek érte. Soha nem az eladó szabja meg az árat, a piac saját magát árazza be.

Tény az, hogy a jó gyári állapotú Simsonok mocskosul ritkák. Koruk, illetve ritkaságuk miatt nyilván nem olcsóak. Ehhez adjuk hozzá azt, hogy a németek úgy viszik őket, mint a cukrot, ugyanúgy ahogy a Wartburgokat, Trabantokat is, nekik meg ugye van pénzük bőven. Amit mi itt soknak gondolunk, ők azt kérdés nélkül kifizetik. Szóval ha sikerül eladnia 900-ért, akkor az bizony annyit ért. Attól mert a csóró magyar parasztnak valami túl drága ahhoz hogy megvegye, attól még nem a termék drága, hanem a paraszt csóró.

2023. ápr. 7. 16:29
 4/13 anonim ***** válasza:
SIMSON, ezt nehéz leírni ???
2023. ápr. 7. 16:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem nehéz. Te is letudtad írni.
2023. ápr. 7. 17:36
 6/13 A kérdező kommentje:

3as! Most nem csak az arról van szó, hanem az ár/értél arányról. Tehát mit kapsz az adott összegért.

Pl 900ért, már bőven vannak olyan gépek, amikkel motorozni is lehet.

[link]

2023. ápr. 7. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 Oké és te azzal tisztában vagy, hogy nem a te értékrended határozza meg egy adott termék anyagi értékét?
2023. ápr. 7. 17:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Természetesen. Akkor úgy értem, hogy nagyon kevés ember van, aki egy simsonért ennyit adna.
2023. ápr. 7. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:

#8 Világos. Igazad van. Csak ezzel mi a mondanivalód? Kevesen adnak érte ennyit, és? Akkor majd nem 2 hét alatt, hanem 2 hónap alatt talál rá vevőt. Mi van akkor?

Nem értem, hogy ez hogyan függ össze azzal, hogy mennyit ér. Azt már leszögeztük, hogy másoknak más az értékrendje, mint a tiéd. És azt is leszögeztük, hogy annyit ér, amennyit megad valaki érte. Hogy 100-ból 50 ember adna annyit érte, vagy csak 2, az tök mindegy.

2023. ápr. 7. 18:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Én értem, persze de mindig szidják azokat akik ennyiért teszik kifelé.
2023. ápr. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!