Lehetetlen jó állapotú Virago 535-öt találni félmillóért?
Tavaly szereztem meg az A2-t és egy ilyen motorral tanultam, nagyon megtetszett. Azóta böngészem a hirdetéseket, de tavaly óta csak drágább lett. Amit 500ezer körül kínálnak az mind hibás, törött, és nem müködik. Ami müködik az mind 900ezer fölött van, és akikkel eddig beszéltem egyik sem adja el 500ért.
Az oktatóm mesélte, hogy ő pont 500ért vette 2010ben, de ő sem adja el. Hogy drágulhat évről-évre egy 30éves motor?
Majd ha kibújsz a barlangodból a való világba, akkor majd megértesz dolgokat a világ működéséről.
Addig meg inkább gyűjtögess, jövőre még drágább lesz.
A simsonról nem is beszélve...
Amúgy attól függetlenül, h virgácson tanultál, léteznek más motorok is.
Jó virago 535 - öst olyan 1 misiért tudsz venni.... már ha nem akarod, hogy állandóan cserben hagyjon.Akkor van olcsóbb is....
Ezek jók.... ha sikerül kifognod egy olyan rokkert, aki szerette is a vasat és ennek megfelelően bánt vele, akkor kifejezetten jól jársz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!