Virago 535 után túl nagy lépés lenne a Street triple 675?
Figyelt kérdés
3éve van A jogsim, és ezidő alatt 4500km-t mentem a viragoval. Mindig is nakedet szerettem volna, és most lehetőségem lenne lecserélni egy első generációs triumphra. Az ismerősem viszont mindenáron lebeszélnének róla, mondván, hogy felkészületlen vagyok egy ilyen teljesítményü motorhoz.2021. máj. 15. 13:56
1/3 anonim válasza:
Nem lenne nagy lépés,igazából az almát a körtével akarod összehasonlítani.
A Virago és az STR az két külön világ. Szerintem sokkal könnyebb egy STRt vezetni egyébként.
Nem vagyok Dodor rajongó ( nálam sokkal jobban motorozik azt azért elismerem :)), nagyon jól sikerült elmondania a lényeget a régebbi és az újabb STRről:
2/3 anonim válasza:
Virago előtt milyen motorod volt? Mert ha jól értem akkor ez az első motorod és még ehhez sem nőttél fel. A követendő lépcső : kerékpár-babetta-simson-125-250 és leghamarabb csak ezután váltani viragora. Az STR neked még legalább 3 további lépcső lenne, ha nem akarsz túl vakmerő lenni és idejekorán elhalálozni.
3/3 anonim válasza:
Na ez jó nagy hülyeség.😂
Miért is halálozna el?
Babetta, Simson... Melyik bolygón élsz és melyik korban?
Nem a motor öl meg hanem a hülyeség. Bármelyik motorral lehet normálisan és abnormálisan is közlekedni.
Nyugodtan válts ha van kedved és megteheted. Közlekedj ésszel, óvatosan, a tudásszintednek megfelelően. A többi majd jön magától ahogy nől a rutinod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!