1.9 TDI-vel nem lehet befürödni ha az ember átvizsgálva veszi meg és rendszeresen karbantartja?
Szeretnék venni egy klasszikus utazóautót (napi 100 km) ami tényleg megbízható és hajlandó vagyok elkölteni százezreket is, de mindig rendelkezésre álljon. Most egy +300 ezer km-es Fabia 1.2 htp-m van és az elmúlt pár hónapban több százezer km-t öntöttem bele és kezdem már unni, hogy nemcsak a pénzt szórom el rá, de még megbízhatatlan is (jelenleg is autószerelőnél áll, mintha egy elcs***ett olasz autó lenne).
Szóval egyrészt kérdésem: érdemes 1.9 tdi-t venni és ha igen, hogyan?
Másrészt, szerintetek melyik a legjobb és legmegbízhatóbb utazóautó max 1.5 millióért?
Akkor maximális kompromisszummal (nulla kényelem, nulla esztétika) milyen MEGBÍZHATÓ autót lehet manapság venni max 1.5 millióért? Mert nem hiszem, hogy ilyen nincs!
Megbízható alatt már azt is értem, ha átlag havi 100 ezret nem kell szervizre költenem, mert döbbenet, hogy egy 17 éves Fabia-ra ennyit kell költeni miközben semmi egyéb dolgot nem nyújt A-ból B-be szállításon kívül. Ennél azt hiszem lenne jobb alternatíva.
De cáfoljon meg valaki!
Totalcar - Magazin - Elszaladtak az árak, de mit adnak most 1,5 millióért?
Japán szívóbenzines jóval egyszerűbb konstrukció és megbízható is. A legrosszabb eset, hogy motorfelújítás kell rá, fél millió ft és van egy jó autód, de sosem hagy ott sehol, még ha zabálja is az olajat némelyik. Kínálat közepéről-tetejéről kell választani. 1-2 hete volt egy kérdés, hogy mit kell átnézni egy használt autón, mire érdemes figyelni, elég részletesen megírtam mire érdemes figyelni egy szívóbenzinesnél. Úgy nem valószínű hogy megszívod. Aztán nem tudom mennyire megbízhatóak az autóátvizsgálók, de én saját szívásomból és tapasztalataimból raktam össze ezt a listát #2:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
A kellemes utazóautó nagyon drága lesz minden esetben, vagy megvenni, vagy/és fenntartani. Tele van minden olyannal, amivel lehetnek is gondok és nem tízezrekbe kerül a javításuk. Kényelemnek ára van, neked meg nincs elég pénzed rá.
Használt autó: mit vegyek 1-2-3 millióból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!