Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett mindenki autókeresk...

Miért lett mindenki autókereskedő?

Figyelt kérdés

Mostanában látom, hogy egyre több ismerősöm autókkal kereskedik, de tényleg boldog-boldogtalan, főleg romák, de nem mind az.

Ezek között több olyan ember is van, akiről tudom, hogy az autókhoz szinte semmit nem ért.

Közös ismertetőjelük, hogy az autók amiket árulnak többnyire nagy teljesítményűek, főleg a 3 nagy német márka közül valamelyik, és jellemzően nemrég hozták be az országba, illetve 10+ tulajdonosa volt rövid időn belül, ezen kívül csak fb-n bejegyzésekben és sztorikban hirdetnek.

Gondolom az áfával trükköznek valamit...

Valaki tud erről bővebb infót adni?

2023. ápr. 5. 08:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Azért mert benne van a vérükben,ezzel könnyen át tudnak bszni rengeteg embert mert sokan akarnak ilyen autót úgy hogy műszaki ismeret 0.Nem tudják mennyibe kerül fenntartani csak jajj de nagy német prémijum olcsón,olyan kényelmes meg erős,meg is veszik majd pár nagyobb javítàs után adják tovább mert üres a tárca,így jön ki a 20 tulaj.

A neppereknek biztos van csomó hasonló ismerősük akiktől tudnak alkatrészt szerezni,javíttatni olcsón,esetleg pár trükköt hogyan lehet hibákat elrejteni így minimális invesztálással el tudják adni a sz*rt.

2023. ápr. 5. 14:55
 12/18 NTBS ***** válasza:
Pénz van benne.
2023. ápr. 9. 07:10
 13/18 gago77 ***** válasza:
Ha egy autónak már sok tulaja volt az azért van mert egy xar bontószökevény.
2023. ápr. 11. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
en nem az vagyok
2023. ápr. 11. 15:21
 15/18 anonim válasza:
22%
Én vettem cigànytól autót,már 5 éve használom minden probléma nélkül,igaz szalonból vettem (Skoda Octavia RS 2018)
2023. ápr. 17. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen ismerősöm, sem roma, sem egyéb, de arra gondolnék, hogy megvette a "prémium" autót, szembesült azzal, hogy milyen hibái vannak és vajon miért volt x korábbi tulaja, ezért x+1. tulajként ahelyett, hogy vagyonokat költene talán nem is megbízható szervizre, inkább továbbadja gyorsan, hogy másnak legyen a pénztemetője.

Tehát a leírásodból én arra gondolnék, hogy túl sok ismerősöd túl gyakran kellő utánajárás és bevizsgálás nélkül vesz autót, amit megbán, ezért túl akar adni rajta.

2023. ápr. 17. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
15: nem sok cigánynak van autószalonja
2023. ápr. 17. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a gond ott van, hogy a nagyravagyó buta ember megveszi ezeket az ujonnan premium szegmensbe tartozó autókat, eleinte legyint egyet, hogy jó az egyik fektarcsa cserés az belefér. Aztan megnezeti rendesen, a 4 fektarcsa 3 féle marka fennt, nem is egy hanem 2 cseres azonnal es 50 darabja. Na ez elmarad, megy a cserebere hasonlo jo kepessegű darabok közöt...
2023. ápr. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!