Miért lett mindenki autókereskedő?
Mostanában látom, hogy egyre több ismerősöm autókkal kereskedik, de tényleg boldog-boldogtalan, főleg romák, de nem mind az.
Ezek között több olyan ember is van, akiről tudom, hogy az autókhoz szinte semmit nem ért.
Közös ismertetőjelük, hogy az autók amiket árulnak többnyire nagy teljesítményűek, főleg a 3 nagy német márka közül valamelyik, és jellemzően nemrég hozták be az országba, illetve 10+ tulajdonosa volt rövid időn belül, ezen kívül csak fb-n bejegyzésekben és sztorikban hirdetnek.
Gondolom az áfával trükköznek valamit...
Valaki tud erről bővebb infót adni?
Nem tudom most mi a helyzet, de vagy 2 éve amikor bátyám vett autót Németből akkor kint kb fillérekért adták az autókat.
Már akkor is baromi sokan hordták be.
Ezzel tisztában vagyok, már 30 éve hordják be az autókat, de mostanában már kint sem kerül annyira fillérekbe..
Engem inkább az a része érdekel, hogy miért cserélgetik egymás közt ezeket a több tízmilliós autókat belföldön.
Leginkább az foglalkoztat, hogy rövid időn belül miért van akár 20 tulajdonosa is egy autónak?
Nemrég lekérdeztem egy ilyen c*gó által árult 2012 körüli audi rs7-et és ha jól emlékszem 2021-ben hozták be magyarországra és már a 33. bejegyzett tulajdonosnál járt az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!