Milyen autó megy 100 ezer kmt 2 év alatt?

Valaki a napokban is linkelt valami öreg szívóbenzin Volvót, ami hasonlóan sokat futott évente. Más valaki be is írta, hogy biztos céges autó volt. Csak azt nem értem, hogy melyik cég, vagy taxis vesz külföldről behozott 15 év körüli idősebb autót...? Taxinak ha jól tudom pl nem lehet akármilyen idős autót használni.
Amúgy a fenti kérdésre is biztos van magyarázat, csak az előző tulaj(oka)t kellene megkérdezni. Itt csak találgatni tudunk.
Én pl úgy autóztam 8 éven keresztül évi 28-30e km-t, hogy hét közben ki se hoztam a kocsit a garázsból, végig állt, be se indítottam. Munkába, bevásárolni, vagy ha csak a városban volt dolgom, mindenhova busszal jártam.
Ha el akarnám adni az autóm és meglátnák a sok km-t, biztos, hogy a többség azonnal rávágná, hogy tuti biztos a klotyóra is kocsival jártam, vagy 1000% taxis, területi képviselő voltam. Pedig nem! Annyi a "titok", hogy a munkahelyem és a lakóhelyem között elég nagy távolság volt, ahova hétvégente ingáztam haza. Csak a hétvégi utakból jött össze havi 2200-2500 km.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!