Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó megy 100 ezer kmt...

Milyen autó megy 100 ezer kmt 2 év alatt?

Figyelt kérdés
Egy szívóbenzines 20 éves autót találtam a hahun 50 ezret ment egy évben 5 éven keresztül, így most 500 ezer km van benne(volt már benne km előtte is). Hogy a fenébe tud egy autó ilyen sokat menni? Futár autó/taxi? Érdemes ilyet megvenni? Elvileg nem kmt veszünk.
2023. márc. 25. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Taxi, területi képviselő. Gondolom, bagóért adják, szóval nagyon sokat nem bukhatsz rajta.
2023. márc. 25. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha ennyi kmre ezt az autót választották, akkor nem lehet olyan rossz a típus nem?
2023. márc. 25. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem kilométert veszünk, de én ebben nem hiszek, mert a kopás az kopás, tehát akámennyire is vigyáztak rá, annak az autónak a motorja ha még gyári összeszerelésű, akkor közel van a motorgenerálhoz. Meg vannak dolgok amiket vagy megcsináltak, kicseréltek vagy nem, de többnyire az utóbbi.
2023. márc. 25. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha csak 104 km-re lakik a munkahelyétől, máris megvan az éves 50k futás, ami pedig a mai világban nem egy extra, elképzelhetetlen, példa nélküli dolog
2023. márc. 25. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Valaki a napokban is linkelt valami öreg szívóbenzin Volvót, ami hasonlóan sokat futott évente. Más valaki be is írta, hogy biztos céges autó volt. Csak azt nem értem, hogy melyik cég, vagy taxis vesz külföldről behozott 15 év körüli idősebb autót...? Taxinak ha jól tudom pl nem lehet akármilyen idős autót használni.

Amúgy a fenti kérdésre is biztos van magyarázat, csak az előző tulaj(oka)t kellene megkérdezni. Itt csak találgatni tudunk.

Én pl úgy autóztam 8 éven keresztül évi 28-30e km-t, hogy hét közben ki se hoztam a kocsit a garázsból, végig állt, be se indítottam. Munkába, bevásárolni, vagy ha csak a városban volt dolgom, mindenhova busszal jártam.

Ha el akarnám adni az autóm és meglátnák a sok km-t, biztos, hogy a többség azonnal rávágná, hogy tuti biztos a klotyóra is kocsival jártam, vagy 1000% taxis, területi képviselő voltam. Pedig nem! Annyi a "titok", hogy a munkahelyem és a lakóhelyem között elég nagy távolság volt, ahova hétvégente ingáztam haza. Csak a hétvégi utakból jött össze havi 2200-2500 km.

2023. márc. 26. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi építőipari kisméretű saját gyártású gépet terítettünk az országban személyautóval. Napi használós is volt szóval így 2 év alatt bele durrant 113.000km
2023. márc. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!