Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért tűntek el az olcsó...

Miért tűntek el az olcsó sportkocsik? Alig maradt pár modell, azok is 20 millió fölött.

Figyelt kérdés
Nem követem az autós témákat, nem vagyok képben, de azt látom, hogy a szedánok és az egyterűek is eltűnnek lassan, szorosan a kombik után. Ezeket kiszorítják az SUV-k, de a sportos 3 ajtósokkal mi a helyzet? 20-30 éve még volt egy csomó modell. Már nem kellettek senkinek?

2023. márc. 24. 19:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csodás, ráadásul bőven 20 millió alatt, kösz. De még mindig fennáll a kérdés, hogy miért kopott ki a többi. Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat.
2023. márc. 25. 07:27
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Mert a kutyának nem kell sportkocsi. Drága, drága fenntartani, sokat fogyaszt, kicsi, nem praktikus.

Komolyan mégis mit nem értesz ezen?

2023. márc. 25. 07:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem Porsche-kategóriára gondoltam, ez talán a megcélzott áron is látszik. Régen mintha lettek volna ha nem is sport, de sportos 3 ajtós kocsik mostani áron 10 millió alatt, amik nem egy normál modell tuningolt változatai voltak, hanem önállóak. Nem írnék példákat...
2023. márc. 25. 07:36
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Mert nem is tudsz, mert sose volt ilyen.
2023. márc. 25. 07:40
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mert a kutyának nem kell sportkocsi. Drága, drága fenntartani, sokat fogyaszt, kicsi, nem praktikus.

Komolyan mégis mit nem értesz ezen?"

Szerencsére nem mindenki olyan nincstelen csóró, mint amit a 12-es írogat.

Üdvözlettel: egy Porsche 911 tulajdonosa.

2023. júl. 29. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!