Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyöngyös Daru autósiskola...

Gyöngyös Daru autósiskola vélemény?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok sügér, de a weboldaojukon egyszerűen nem találom hogy óránként mennyibe kerül a "B" kategóriás gyakorlati vezetés. Gyors jogsi csomagjukban 12ezer, de az alap mennyi?

Mennyire van szabad időpont náluk? Szeretnék akár heti 3-4x, de minimum 2-3x is menni, nem csak egy-két alkalommal.

Aki oda járt mennyire volt megelégedve a sulival/oktatóval? Esetleg név szerint melyik oktatót ajánlanátok?

[link]

2023. márc. 23. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Ajánlom
Nem ajánlom
4 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A heti 3-4 vezetési alkalom az pontosan a gyorsjogsis ajánlatot jelenti, normálban egészen biztosan nem lesz ilyenre lehetőséged.
2023. márc. 23. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
A gyorsjogsi esetén minden nap akár hetvégén is vezethetek. Úgy írják hogy abban az esetben akár 3,5 hét alatt levezethető a kötelező 30 óra.
2023. márc. 24. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy alkalommal két órát vezetsz le (2x45-50 perc, sulitól függően).

Ha heti négyszer mennél, az 8 óra egy héten.

Vagyis 4 hét alatt végeznél a kötelező minimummal úgy, hogy az utolsóra 3 alkalom jut a 4 helyett.

Ha ezt bevállalnák normál áron, akkor senki nem jelentkezne a drágább gyorsjogsira, ahol AKÁR 3,5 hét az ajánlat.

2023. márc. 24. 10:07
 4/4 anonim válasza:
100%
Nekem egy óra 10.500ft volt, de azért, mert egy másik autósiskolából mentem át (Útravalóból), viszont úgy tudom, hogy aki eleve ott kezd, annak tán 10.000ft egy óra. Én mindenképpen csak ajánlani tudom a Darut, problémamegoldás felsőfokon, nagyon kedvesek, készségesek. Én szerencsére Tóth László Imréhez kerültem, őt tudom ajánlani. Nagyon kedves, végtelenül türelmes, kiváló szakember. A volt oktatómmal ellentétben, ömbizalmat is kovácsolt belém. Vele nagyon jó volt vezetni, jól éreztem magam az órákon. Személy szerint, nem sok érzékem volt a vezetéshez, az előző oktatóm ezt folyton az orrom alá is dörgölte, és állandóan sértegetett, így kiváló döntés volt váltani, már csak azt sajnálom utólag, hogy az egész vezetést nem Tóth Imrénél kezdtem. Mindig türelmes volt, bíztatott, soha nem alázott meg, sőt mindig kiemelte, hogy milyen ügyes vagyok. Bárkinek ajánlanám, legjobb oktató!
máj. 10. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!