Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ingadozik az alapjárat, miért?

Ingadozik az alapjárat, miért?

Figyelt kérdés
Az alany egy 2005-ös, 1.3-as, benzines Suzuki Ignis. Először teletankoltam 100-as benzinnel és meghajtottuk, nem javult meg. Majd kicseréltettem a gyertyákat gyári irídiumos NGK gyertyákra, ez sem oldotta meg. Most a napokban a fojtószelep takarítás is megtörtént. Mégis ugyanúgy ingadozik az alapjárat, mint eddig. Viszont csak akkor jelentkezik a jelenség, amikor a motor már teljesen bemelegedett. Ha megállok egy piros lámpánál, 500-ig leengedi, rázza a kormányt minimálisan, majd észbe kap és vissza 800-ra, aztán megint leengedi 500-ig. Nagyon idegesít! Az autó semmilyen hibakódot nem jelez, tökéletesen megy, nagyon jól húz. Mit nézzünk, nézessünk még meg?
ma 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld ki:

[link]

ma 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
100-as benzint egy 20 éves hulladékba?Minek?
ma 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért hogy legyen mit kérdezni és hogy tudj mibe belekötni, mert olyan szánalmas és nyomorult életed van, hogy itt éled ki magad.😉
ma 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Az injektorok nemcsak szakadtak lehetnek hanem be is pisilhetnek. A lambda jel rendben van?
ma 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Tessék? Nem értek hozzá...
ma 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor bízd a témát a hozzáértő szerviztechnikusokra...
ma 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Így is fogok tenni, már kértem időpontot a szervizbe, viszont addig is jó lett volna hogyha kapok tippeket, ötleteket, hogy mégis mi lehet a gond.
ma 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!