Tényleg ilyen szigorúak a vizsgabiztosok forgalmi vizsgánál?
Figyelt kérdés
Sok rémhírt hallok, hogy milyen apró dolgokért buktatnak meg egyeseket, (pl. hátsó kerék rámegy a záróvonalra; amire tudják, ráhúzzák, hogy indokolatlan lassú haladás) hogy tízből egy ember megy át, a vizsgabiztosok pedig korruptak, stb. Kíváncsi lennék tapasztalatokra. Tényleg minden vizsgabiztos ilyen? Vagy egy kis szerencsével ki lehet fogni egy normálisat? Nektek hanyadjára sikerült a forgalmi vizsga?2023. márc. 22. 16:59
31/32 anonim válasza:
Én is ebben a tudatban voltam, ahogy írod, meg is buktam miatta, pedig még lassítania sem kellett a gyalogosnak, a saját tempójában tudott végig haladni.
Ha azt látja a VB, hogy utánad nem sokkal átment a gyalogos, az bukovári.
Biztos vizsgaközpontonként eltérő, hogy
hol mennyire veszik szigorúan, én Cegléden vizsgáztam, itt harapnak a gyalogosokra.
32/32 anonim válasza:
Azért buktattak meg, hogy fizess még többet. Ez erről szól. Ha van rajtad sapka, az a baj, ha nincs, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!