Autómosóba be lehet állni biciklivel is?
Figyelt kérdés
Szabadtéri autómosóra gondolok olyanra mint ami az OMV kutakon van. Be lehet állni biciklit mosni is? Nem fognak szólni érte? A pénzt be kell dobálni az automata részére. Arra a típusra gondolok.2023. márc. 19. 17:11
1/10 anonim válasza:
Nem fognak szólni,én is szoktam
2/10 anonim válasza:
Kifizeted a használatot, onnantól a kutyát nem érdekli, hogy mire használod a vizet/mosószert.
3/10 anonim válasza:
Én már láttam, hogy ott biciklit mostak.
Mondjuk én a sajátomnak biztosan nem esnék neki magasnyomásúval.
4/10 anonim válasza:
A vakvilágba is engedheted a vizet, ha fizetsz senkit nem érdekel
#3 miért? Úgy jön csak le rendesen a makacs szennyeződés. Semmi baja nem lesz tőle.
5/10 anonim válasza:
én a 100 ft-osban már többször mostam le, nem szóltak
de ha szólnának akkor is nagyívben lexarnám
6/10 anonim válasza:
Nálunk sokszor szokták ezt de inkább cross motorokat, quadokat visznek oda lemosni. Mivel közel van egy erre való tereppálya így ebből nem csinálnak ügyet. Az üzemeltető srác egyszer szólt de csak annyit kért hogy a sarat ami a betonon van csapassuk át annyira hogy menjen a lefolyóba, tehát ne hagyjanak ott egy sárkupacot ennyi kérése szokott lenni.
7/10 anonim válasza:
#6 ez jogos, sok mosóban ki is van téve, hogy a túlzottan saras járműveket nem lehet mosni.
8/10 anonim válasza:
"#3 miért? Úgy jön csak le rendesen a makacs szennyeződés."
Az autó generátora is csak úgy lesz tiszta, próbáld csak ki!
Ha a biciklin újrazsírozod a csapágyakat, akkor oké. Nekem egy mosás miatt nincs mindig kedvem megtenni.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez alap dolog. Ha mocskos, saras a bringám, akkor lemosom, és újrazsírozom. Ezt hívják úgy, hogy vigyázunk a dolgainkra.
10/10 anonim válasza:
Természetesen. Persze nem a Campinget viszem oda, hanem a túrázósat. Eddig nem szóltak. Egyszerű mosóba visszük, nem a sokfázisúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!