Motorteret mennyire szabad mosni autómosóba? Astra F
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 03:46
1/11 anonim válasza:
Lehet mosni, én sterimobbal is mostam és szép tiszta lett.
2/11 anonim válasza:
Én inkább kézzel takarítanám ki.
3/11 anonim válasza:
Ha van szappanos mosásra és nem nagynyomású öblítésre, akkor úgy. Nagynyomásúval ne csináld.
5/11 anonim válasza:
Én egyszer mostam, akkor is beázott, szarakodott utána az elektronika, azóta nem csinálnék ilyet. Amúgyis minek lemosni? Szerelőnek tetszen? Autós találkozókra jársz? Barátnőd azt fogja nézegetni? Unatkozol?
6/11 anonim válasza:
5. Akkor a segged lyukát se mosod , ezen érvek alapján?
8/11 anonim válasza:
Ott biztos nem mosnám, mivel nincsenek meg az ehhez szükséges feltételek, na meg idő. Eleve azért nem árt ha van van kompresszor, hogy utána pl a gyertyák mellől ki lehessen fújni a vizet, vagy csatlakozókból. Meg mosóban azért nem áll leszerelni az akkusarut, motorburkolatot.
9/11 anonim válasza:
Én mostam, elvileg OMV-nél tilos de kit érdekel. XD
Amúgy a gyújtáselosztót, akksit és generátort ezt a 3-at le kell takarni, akkor nem lehet nagy baj de azért legyen nálad 3 markos legény aki haza tolja ha mégsem indulna.
10/11 anonim válasza:
Én anno otthon mostam át az udvaron betonplaccon. Én Lezacskóztam a gyújtáselosztót, trafót, akkut kivettem, sarukat lezacskóztam, generátort, önindítót is. Meg olyan csatlakozóknál is amikben nem voltam biztos hogy teljesen vízhatlanok. Aztán szépen befújkáltam brigéciollal hagytam ázni egy kicsit és lecsapattam kerti locsolóval simán nem túl nagy nyomással. Amikor megvolt akkor levegővel kifujattam amennyire csak tudtam és akkor még jó napos kellemes késő nyári idő volt hagytam a napon pár órát száradni, aztán összeraktam beindítottam és mentem vele egy kört hogy jól felmelegedjen és kipárologjon aminek még ki kell, amikor hazaértem motorháztetőt felnyitottam és hagytam száradni sötétedésig. Semmi baja nem lett. Én azért msotam le mert volt egy olajszivárgás és elég vastagon állt az olajsár, meg persze látni akartam hol szivárog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!