Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire kivitelezhető a...

Mennyire kivitelezhető a jogosítvány?

Figyelt kérdés
C+E,GKI szóval komplett kamion jogosítványt szeretnék szerezni viszont munka mellett nem nagyon hiszem hogy lehetséges.7 kor megyek és 17:30-ra érek haza esténként 20:00-tól 22:00-ig edzek heti 3x.És mellette élni és pihenni is szeretnék.Nektek akiknek megvan hogy csináltátok?

2023. márc. 15. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem edzettem.

Hétvége?

2023. márc. 15. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Arra van időd, amire szakítasz...
2023. márc. 15. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből csak a C (meg persze a B is) van meg, de akkor munkanélküli voltam.

Ha megvan rá a pénzed, akkor mindenképpen másik munkahelyet kellene keresned amíg csinálod a jogsit, utána meg gondolom úgyis sofőrként akarsz elhelyezkedni.

Én mondjuk azt se értem, hogy ilyen beosztás mellett hogyan élsz, pihensz? Engem a 12 órás folyamatos is kicsinált, pedig ott nem dolgoztam minden nap.

2023. márc. 15. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:

"Arra van időd amire szakítasz"

Ez így van.De nem minden fér bele egy napba.Azert kérdem mert kíváncsi vagyok ki hogyan oldotta vagy oldaná meg.

2023. márc. 15. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Abba gondolj bele ha elmész sofőrnek ennyi időd sem lesz.
2023. márc. 17. 07:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Viszont több pénzem.És ha már megvan nem kell tanulnom.Edzeni meg bárhol lehet.Haver is 8-16:00-ig melózik.Onnantól szabad.Én azért akarom a jogsit mert nem mindegy mit dolgozom.
2023. márc. 17. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj el inkább biztonsági őrnek.
2023. márc. 17. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!