Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ORFK beidézett “ Közúti...

ORFK beidézett “ Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése ” miatt. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Ahogy a címben írtam, berendeltek tanúvallomásra Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú

megsértése okból.

Az idézésen nincs megadva hogy miről van szó pontosan (mi volt a szab.sértés) és nem emlékszem egyáltalán.

Mire számítson ilyenkor az ember?

2023. márc. 13. 07:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

@10, azóta megtudtam. Ez is egy parkolás volt tiltott helyen, de érdekes módon se közteres mikuláscsomagra nem emlékszem és nem is találom (az ilyeneket egy helyen megtartom mindig), se nem kaptam meg az első írásos tanúra felhívást, pedig elvileg kellett volna kapnom egy hónapja.

Most ott vagyunk hogy ha elérem az előadó rendőr urat aki az idézést írta, akkor tanúzhatok még írásban a szokásos módon. Csak őt elérnem egy nap és tíz próbálkozás után sem lehet. :)

2023. márc. 14. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Hányszor parkolsz te hetente tilosban, hogy erre a konkrét esetre nem emlékszel?
2023. márc. 16. 07:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!