Rutin vizsgán benzines autóval el lehet indulni csak kuplunggal és végig azzal teljesíteni (intenzív féket kivéve)?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:03
11/16 A kérdező kommentje:
Első feladatban milyen bóját kell kerülni? :)
2010. okt. 6. 20:42
12/16 anonim válasza:
Nem biztos, h meg kell kerülnöd a bójákat, attól is függ, h milyen a pálya kialakítása. Nálam pl nem volt bója helyette rendesen ki volt alakítva a kanyar
13/16 anonim válasza:
Benzinnessel nem tudsz elindulni csak kuplungal az csak dízelesel tudod megcsinálni
14/16 A kérdező kommentje:
Ahol én tanulok (Újpest, Berda J. utca) ott nincsen semmiféle kanyar az első feladatnál...
Nekem sikerült elindulni...
2010. okt. 7. 16:29
15/16 anonim válasza:
Szió! Én is ott tanulok :)) A kérdésedre válaszolva a lassú, finom mozgatást igénylő feladatoknál (szlalom, Y, parkolások, meg mondjuk a tolatás is) lehet, sőt, szerintem hasznos is, csak arra figyelj, hogy ne legyen darabos, hanem a lassúság ellenére folyamatosan haladj - szlalomnál ha véletlenül is, de megállsz, az automatikus bukta.
A többinél adj mellé gázt is. Főleg az intenzív fékezést :D:D Ott pont annyi helyed van, hogy kettesbe váltás után padlógázzal kellőképp felgyorsulj ahhoz, hogy időben megállhass. De ezt úgyis kitapasztaljátok :) Emelkedőnél nyilvánvaló, hogy kell, sőőőt.. :D
Amúgy kinél vagy? És az autója? :D
16/16 anonim válasza:
ha csak kuplunggal akarnál indulni, VB-től függ, de talán már abban a pillanatban meg is buktat. A forgalomban nem lesz időd gáz nélkül indulni. Ne parázz, simán meg fogod tanulni, nagyon sok embernek sikerült már miért pont neked ne menne... Nagyon hihetlennek tűnik az első 1-2 óra után, de valóban elég a 10-12 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!