Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gumit ajánlanátok...

Milyen gumit ajánlanátok közel 300 lóerős elsőkerekes autóhoz?

Figyelt kérdés

Szisztok.

Golf 5 gti m van.

Nem a tipik hulyegyerek gti nem arrol szol szamomra az auto hogy felfigyeljenek hanem arra hogy nekem adjon élményt, és az volna a kérdésem milyen nyári gumit ajánlotok?

Mint mondtam golf 5 gti stage 1+ 290 loero es mindez elsőkeréken. Nekem az is számít hogy egyenesbe jó legyen, de a legfontosabb az eszeveszett tapadás. Szeretném ha egy szerpentinen óriási tapadásom legyen és hogy ne is lehessen megcsúsztatni az autót. És nyilván fontos hogy rajtban is jó legyen.

2023. márc. 4. 17:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ja igen és a méret 225/45/18

A keret pedig max 65 ezer per darab

2023. márc. 4. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem tipikus hülyegyerek, de azért a szerpentinen lehessen vele racsézni, meg a piros lámpánál legyorsulni a Suzuki Alto-s öreg papát. xddddddddddd
2023. márc. 4. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
a hülyeség ellen egy gumi sem véd meg...
2023. márc. 4. 17:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért nem hülyegyerek mert egy hülyegyereknek azért kell golf mert durrog és mert felfigyelnek rá. Nekem azért van mert élményt ad NEKEM nem érdekel hogy ki mit gondol ha egy autó boldoggá tesz és élményt ad akkor nézzenek hülyegyereknek. De én magamnak vettem nem az embereknek.
2023. márc. 4. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Nem azért de ki a fsz figyel fel egy ötös golfra, még ha 300 lóerő is?
2023. márc. 4. 17:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Végre egy ember. Bemész a városba és odaállsz egy 5 os golffal egy autóstalira senki oda se néz ez nem arról szól. Valaki tudna segíteni gumikban is ha megbeszéltük ezt az autós dolgot?

Amikre én gondoltam az kumho ps91, michenlin ps4s, ventus s1 evo, goodyear eagle f1. Ezek nyilván a “nagy” márkák. Arra lennék kíváncsi hogy tudtok e mondani olyan gumit ami nem a neve miatt kerul ennyibe hanem amiatt hogy ténylegesen mit tud.

2023. márc. 4. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

De ha te magad is hülyegyerek vagy, akkor ne add már elő úgy magadat, mintha felsőbbrendű lennél. A hülyegyerek az hülyegyerek, tök mindegy, hogy mitől lesz az. Amúgy meg ha nem mások előtt akarnál menő lenni, akkor nem a szerpentinen, meg a városban két piros lámpa között akarnál keménykedni, ahol mások életét veszélyezteted, hanem kimennél egy rohadt versenypályára, mert aki a puszta élmény miatt akar sportosabban vezetni, az az erre alkalmas helyet választja. De te nem mész ki, mert ahogy az ötösgolfokra nem figyelnek fel egy autós találkozón, úgy rád sem figyelnének fel egy versenypályán, úgy meg már nem is buli, ugye? Nem érdekel a figyelem, persze...

"olyan gumit ami nem a neve miatt kerul ennyibe hanem amiatt hogy ténylegesen mit tud"

Jobb márka = jobb gumi, ezen nincs mit szépíteni.

2023. márc. 4. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 De, van az a gumi, ami véd a hülyeség ellen, csak apunak kell használnia.
2023. márc. 4. 18:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Goodyeart ne! Michelin PS4 biztos jó. Esetleg Continental Sportcontact?
2023. márc. 4. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is Michelin vagy Contit mondanám, esetleg Pirelli.

Egyébként nem 235/40R18 kellene inkább?

2023. márc. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!