1200 köbcentis motorral kezdeni a jogsi letétele után egyből? Mi erről a véleményetek?
Hamar szervdonor leszel. Hiába védekezel azzal, hogy ésszel mész, mikor egy ekkora gép már nem tolerálja a hibákat.
Javaslom nézd végig ezt a videót
Bizony itt nagyon érvényes az hogy végig kell járni a szamárlétrát.
Én motoroztam sokáig , de mire minden a kis ujjába lesz az embernek ahhoz évek kellenek.
Mert az a legkevesebb hogy csavarni neki gázt , meg egyenesen ereszteni.
Megtanulni fékezni a nem tovább tart .
Hiába tud megállni vele normális körülmények közt, amikor hirtelen kell cselekedni bizony bajba van a legtöbb ember a fékkel.
Ha megijed túlhúzza és kész a bukfenc.
És még az se mindegy hogy melyiket hogy használja.
Sok idő eltelik mire az elsőt a hátsó fékkel össze tudja hangolni.
Egy 50-es kismotorral még ha el is esik az ember 30-nál, az nem olyan mint egy 250 kilós motorral 150-nél.
Köszi a válaszokat, megfontolom…
De amúgy én alacsony vagyok, valamivel 175 cm alatt vágyik… És videókban pl. azt szokták mondani a Triumph speedmasterre, hogy nagyon jó kezdő és alacsony motorosoknak, meg hogy nagyon kényelmes az üléspozíció… A Harley Davidson heritage Classicra szinten hasonlókat mondanak… Utóbbinál például szerintem hiába kisebb köbcentis mondjuk egy Pan America, az ülésmagasságból adódóan egy tapasztalatlannak sokkal veszélyesebb.
Vagy rosszul gondolnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!