Ha van 50 köbcentiméteres motorra jogosítványom, akkor ha le szeretném tenni a 125-öst, arra ugyanúgy mindent el kell végezni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy az elméleti és gyakorlati részt ismét meg kell-e csinálni, illetve hány éves kortól lehet elkezdeni a tanfolyamot.2021. ápr. 20. 16:05
1/7 anonim válasza:
16 éves kortól lehet elkezdeni (A1), igen az elsősegélyen kívül mindent el kell újra végezni. Fontos, hogy az A1 kategória nem csak ccm-et korlátoz hanem teljesítményt is.
2/7 anonim válasza:
ha van még érvényes KRESZ vizsgád (2 év), akkor azt nem kell
elsősegély vizsgát nem kell
ha érvényes a jogsid, egészségügyi vizsgálat nem kell
3/7 anonim válasza:
Még az 1-es választ annyival kiegészíteném, hogy kW/kg korlátozása os van az A1-es jogosítványnak. Illetve talán 2 éven belüli AM KRESZ esetén mentesülsz az A1 KRESZ alól. Legalábbis A1-A2-A-nál így van.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, van teljesen érvényes jogosítványom, 2020 októberben tettem le.
2021. ápr. 20. 16:56
5/7 anonim válasza:
Hívj fel egy iskolát és kérdezd meg tőlük, ha még esetleg van nem megválaszolt kérdésed :) Sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mint ezt hetente kiemelni.
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy ha valakinek van 50 ccm-es (köbcentis) motorra jogosítványa, és később le szeretné rakni nagyobb rá pl 125 köbcentisre akkor csak gyakorlatból kell levizsgàzni.
Ott is csak azt nézik hogy ki tudja -e kapni egykerékre az illető a motort. Vagyis úgy hallottam hogy csak ennyiből tart az 50-esről levizsgázni nagyobbra.
7/7 anonim válasza:
Valamelyik haverod jól megtréfált, ha ezt elhitted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!