Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről a szituról...

Mit gondoltok erről a szituról? Oktató váltás?

Figyelt kérdés
Vezetni tanulok, az egész jogsi procedúrát 2021. októberében kezdtem, a kresz vizsgám 2022 márciusában lett meg az elsősegély pedig áprilisban. Ezután egy ismerősöm tanácsára felhívtam egy oktatót hogy nála szeretnék vezetni, leghamarabb júniusban tudtam elkezdeni nála vezetni. Heti 1x tudtam menni vezetni, sokszor volt 2-3 hét kihagyás, nagy nehezen november körül így összegyűlt kb 40 órám, de 2 és fél hónapon keresztül azt hallgattam tőle hogy nincs vizsgaidőpont sajnos. Így hát vezetgettem vezetgettem, míg ez év februárjában eljött az első forgalmi vizsgám ekkor jártam 57 óránál de megbuktam egy szerencsétlen szitu miatt de mindegy is mi miatt. Ma volt a második forgalmi vizsgám 62 órával vágtam neki, egészen az utolsó 10 percig mondjuk úgy hogy minden szuperul ment kisebb hibák voltak de semmi extrém, de utolsó 10 percben egy kisebb szivatásukba sajnos belebuktam ismét (ahol szabad kanyarodjunk majd balra, sajnos ezt nem ott próbáltam kivitelezni ahol kellett volna). A vizsgabiztos azt mondta hogy látta rajtam hogy megtudnám én ezt csinálni összességében rendes volt. Viszont az oktatóm utána olyan szinten lekiabált, és mondott bizonyos dolgokat kiabálva, amiket én nem akartam szó nélkül hagyni (pl: valami nincs rendben a fejedbe) ekkor mondtam neki hogy tessék? Majd rávágta hogy én ne szólaljak meg mert elege van ebből is és legyek fegyelmezett. És hogy elege van a hozzáállásomból. Én mondtam neki hogy sajnálom én tényleg igyekszek odatenni magam mindig meg napok óta gyomoridegem van. Erre hogy ne magyarázkodjak ne szólaljak meg. Igazából én nem magyarázkodásnak szántam felesleges lett volna már amúgy is mivel már megbuktam, de nem tudtam hogy nem szólalhatok meg főleg ha ilyen dolgokat mondd rám. Én mindig rendes voltam vele és a vezetésben is mindig próbálkozok a legjobb verziómat beletenni de már sajnos emiatt is van gyomoridegem mert ő folyton azt mondja az órákon is hogy elege van belőlem főleg a hozzáállásomból, pedig én tényleg mindent beleadok és sosem vagyok vele bunkó. Érdemes lenne oktatót váltani szerintetek ebből az okból, plusz abból hogy már mennyire elhúzódott ez az egész procedúra mint említettem 2021.októberében vágtam bele az egész jogsi procedúrába? Köszönöm ha végig olvastad!

2023. márc. 1. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha te fizetsz neki, akkor milyen alapon ordibál veled? Hagyd ott.
2023. márc. 1. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen váltanod kell.
2023. márc. 2. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!