Miért van bizonyos márkáknak fanatizmusa, másoknak nincs?
Arra keresem a választ, hogy miért van az, hogy a híresen megbízhatatlan BMW-nek és a teljesen átlagos AUDI-nak miért fanatikus tábora, miközben a többi márkánál nincs meg ez a jelenség? Miben mások ezek a márkák? Mert szerintem semmiben.
Ültem már AUDI-ban, BMW-ben is!
BMW, oké, kívül-belül szép, de megbízhatatlan, nagyon szervizigényes, ezt mindenki tudja.
AUDI, hát nem tudom. Nekem őszintén megmondom, nem tetszik a felvonultatott dizájn. Nem mondom, hogy csúnya, de teljesen átlagos. Nem tudom mi indokolja, hogy valaki ebbe beleszerelemesedjen. Anyaghasználatban a francia autókra hajaz, ott is gyakori a gumi hatású bevonat alkalmazása. És igen, pontosan ugyanúgy kopik is a belterük emiatt.
Szóval mi a kiváltó ok? Nem értem. Ráadásul logikus lenne, hogy ha valaki az AUDI-t szereti, akkor a konszernen belül a többi márkát is kedveli, de k.va nem így van, neki csak AUDI, semmi más...
Általánosítás.
Van pl. megrögzött suzukis, hondás és toyotás ismerősöm is.
De ugyanígy minden márkánál lehetne találni enyhe rajongókat, meg elvakult hardcore fanokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!