Audi 2008 újabb facelift. Érdemes kicserélni Xenon-ra a fényszórókat?
Most sima égős van benne, nappali világítással. Ez a verzió nem annyira szép.
Jobban látnék a sötétben vele?
Beraktam egy ilyet:
"Osram H7 Night Breaker LED az első StVZO engedéllyel rendelkező LED Hosszú évek fejlesztése után az Osram jutott el elsőként oda, hogy StVZO engedéllyel rendelkező H7-es LED-et gyártson. Az StVZO engedély Németországon belüli legális használatot jelent az Osram által megjelölt autó típusok esetében. A termék engedélyt kapott Ausztriában és Horvátországban történő használatra is. A Night Breaker LED továbbra sem "E" jeles!!!"
Már Szlovákiában és Csehországban is elfogadták, annyira jó a közúton. Nekem is nagyon tetszik. Remélem már csak idő kérdése MO-n is.
Attól még Magyarországon nem legális :D.
Szerintem pedig amit kiírtál, azt kicsit félre értelmezed. Kötvehiszem, hogy bármelyik jogszabály kivételt tenne az említett Osram izzóról. Vagy szerinted van ilyen kitétel, hogy minden utólagos fényszórómódosítás tiltott, kivéve!! Az Osram Night Breaker H7 LED.
De teljesen mindegy. Magyarországon élünk.
Ha szigorú egy műszaki vizsgabiztos, simán megbuktatja, csak mondom.
Ettől függetlenül unokatestvérem is LED izzókkal megy a Xenon helyett. És szereti, szebb a fénye.
Használd egészséggel te is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!